23948sdkhjf
Del siden
Annonce

AMADA Denmark nyt domicil

AMADA Danmark er stolt af at kunne annoncere den kommende åbning af et helt nyt domicil samt showroom i Horsens. Investeringen afspejler AMADA-mærkets popularitet i Skandinavien samt vores engagement og forpligtelse på det danske marked og vigtigst af alt, vores kunders succes.

1.600 m2  designet til at give vores besøgende en unik oplevelse 
Det nye domicil har tæt på 1.600 kvadratmeter dedikeret til vores besøgende, herunder et stort showroom, præsentationsrum med videolink til andre AMADA-lokationer og et softwaretræningscenter. 

Moderne og  miljøvenlig bygning
Den moderne bygning afspejler vores højteknologiske brand og demonstrerer samtidig vores løfte om at reducere vores indvirkning på miljøet og samfundet. I tråd med vores gruppeforpligtelse om at reducere påvirkningen på miljøet med 50 % inden 2030, omfatter vores nye domicil og kontorer automatisk LED-belysning, solceller, effektiv HVAC, forbedret affaldshåndtering og ladestandere til elektriske køretøjer. Mens vores kontor er udstyret med ergonomiske arbejdsstationer og pauseområder.
Det nye domicil byder primært besøgende fra Danmark velkommen, men udenlandske besøgende har let adgang via den tætte beliggenhed til Billund Internationale lufthavn.

Et særligt kundearrangement vil blive afholdt uge 3 2024.
Denne begivenhed vil samtidig byde på lanceringen af vores nye VENTIS-AJ 6kW fiberlaser. Mere information om denne spændende begivenhed følger på vores hjemmeside og sociale medier.

Tak til alle vores kunder for jeres støtte og samarbejde. Dette nye kundecenter er en milepæl for AMADA i Danmark,
og vi glæder os meget til at byde dig velkommen.

Amada Denmark
Erhvervsbyvej 4
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14227547
P nummer: 1002952756

Kontaktperson

ML
Michael Laursen
Teknisk Chef
+45 23216625 michael.laursen@amada.dk

Send til en kollega

0.046