23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hvordan kan en overgang mellem to stålrør afdækkes?

Et bud kunne være disse støbte gummihylser/covers som vi producerede i sidste uge.

Gummihylserne skal anvendes til at afdække et mellemrum og overgang mellem to stålrør på et havmøllefundament. De to stålrør er en del af stigen på havmøllefundaments bådlanding, og må derfor ikke være frit, da det giver risiko for at måger bygger rede, eller at servicemandskabet kan få en fod i klemme når de færdes på stigen.

SE FLERE BILLEDER HER 

Gummihylserne har fået et meget unikt design, hvor der er taget højde for funktionaliteten. Indvendigt er der taget højde for de to stålrørs størrelse, da det nederste rør er større end det øverste. Det sikrer at gummihylserne opnår god og ensartet kontakt med begge stålrør. Udvendigt er der to fordybninger, som gør plads til de spændebånd der til sidst anvendes for at montere gummihylserne. Fordybningerne er med til at sikre, at spændebåndene ikke flytter sig efter monteringen.

KOM HELT TÆT PÅ
Følg med på vores LinkedIn og kom helt tæt på vores hverdag og spændende projekter vi producerer i teknisk gummi, plast og skum. Der er god grund til at følge os, vi lægger nemlig et nyt spændende projekt op hver uge.

Følg os her

RG ROM GUMMI
Jupitervej 26-30
7620 Lemvig
Lemvig Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76653313
P nummer: 1002497979

Kontaktperson

FK
Flemming Krogh
Salgschef, Offshore
flemming@romgummi.dk

Send til en kollega

0.031