23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny medarbejder med værdifuld erfaring styrker Seco-teamet

Den 1. november er Preben Jensen tiltrådt i en ny oprettet stilling som Virtual Sales Specialist hos Seco Danmark i Brøndby.

Af Karina Davids - kdmarketingsupport.dk 

Preben Jensen har over 30 års erfaring med salg og teknisk support af skærende værktøjer. Han er derfor et kendt ansigt i branchen. Seco er heller ikke ukendt land for ham, idet han tilbage i 1998-2001 var ekstern sælger og servicekoordinator hos os.

I den nye stilling som Virtual Sales Specialist kommer han primært til at fokusere på udvikling og gennemførelse af e-handelsaktiviteterne, afdækning af muligheder inden for nye produkter og serviceydelser samt support til vores forhandlere.

Om Seco
Seco, som har hovedkvarter i Fagersta i Sverige og er repræsenteret i over 75 lande, som er en førende global leverandør af løsninger til spåntagende bearbejdning, blandt andet fræsning, drejning, boring og gevindskæring samt stationære værktøjer og værktøjssystemer.

Seco har i over 100 år bidraget til fremragende resultater i vores kunders produktionsprocesser ved at sikre høj bearbejdningspræcision og fremragende kvalitet. Læs mere på www.secotools.com.

Seco Tools A/S
Kirkebjerg Allé 88 St
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55273812
P nummer: 1002030462

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031