23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BSB støtter Knæk Cancer 2023

TV 2 og Kræftens Bekæmpelse forener for 12. gang i træk danskerne i Danmarks største indsats mod kræft. Knæk Cancer er blevet et stærkt og veletableret brand med en bred folkelig opbakning. I BSB støtter vi Knæk Cancer og målet om, at færre skal få kræft, og flere skal overleve.

Kræft rammer hver tredje dansker og gør mange til pårørende. Vi kommer alle – på en eller anden måde og på et eller andet tidspunkt i vores eget liv – i berøring med kræft. En sygdom, der hver dag koster 43 danskere livet.

- I dag lever knap 374.000 danskere med eller efter kræftdiagnose. Den gode nyhed er, at to ud af tre overlever en kræftsygdom. Men i BSB Industry vil vi gerne være med til at sætte barren lidt højere op. Derfor støtter vi Kræftens Bekæmpelse og kampagnen Knæk Cancer, der har som mål at færre skal få kræft, og flere skal overleve, fortæller Claus Iwersen, der er Partner og CFO i BSB Industry.

Et liv uden kræft
Kræft er den hyppigste dødsårsag i Danmark, men flere og flere overlever takket være forskning og bedre behandling.

- Knæk Cancer er Danmarks største indsats mod kræft. I BSB Industry vil vi gerne stå sammen med danskerne om at komme kræften til livs. Vi ved godt, at vores støtte ikke gør det alene. Der findes ikke en mirakelkur, men med vores og alle danskernes flotte bidrag kan vi sammen gøre en kæmpe forskel, understreger Claus Iwersen.

Læs hele nyheden på vores hjemmeside

BSB Industry A/S
Industrivej 7
6640 Lunderskov
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25631587
P nummer: 1007925006

Kontaktperson

Send til en kollega

0.033