23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Har I set det inspirerende KUNSTPROJEKT - INMETAL har været med til at fremstille og svejse???

‘HavObservatoriet’ er et nyt kunstværk beliggende centralt i Vejle Havn, tæt ved Vejles ikoniske ‘bølge-bygning’. Kunstværket er udført af de internationalt anerkendte kunstnere Lise Autogena (DK) og Joshua Portway (UK), og værket er bestilt af Statens Kunstfond og Vejle Kommune.

Udløber
31. december 2023

HavObservatoriet vil udgøre en offentlig tilgængelig stål-rotunde som er åben mod himlen. En cirkulær LED skærm i rotunden vil omgive beskueren med en realtids- visualisering af havet der omgiver Danmark.

Systemet fortolker havprognose-data for at skabe en animeret realtidsmodel af bølgernes bevægelse og gengiver denne model som millioner af bevægelige punkter, der skaber en animeret flydende bevægelse der omgiver beskueren så det føles som svæver de midt i et endeløst hav.

HavObservatoriet vil skabe et unikt oplevelsesrum som bidrager med en anderledes visuel forståelse af havets kompleksitet og dynamik. Værket består af en cirkulær stålkonstruktion, 3 meter høj og 7 meter i diameter, som vil definere et nyt rum i Klimaparken.

OG DET ER SÅ FEDT - AT DET ER OS FRA InMetal som har være med til at skabe den unikke stål-rotunde til kunstværket 🤩

Tillykke til Vejle, de kreative kunstner og vores dygtige smede 🎉

InMetal a/s
Mimersvej 9
8722 Hedensted
Hedensted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31286557
P nummer: 1014268770

Kontaktperson

CW
Charlotte Wozniak
Key Account Manager
+45 40783037 CW@inmetal.dk

Send til en kollega

0.032