23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Invertek Drives siger, at forsyningskrisen er overstået

Invertek Drives, der for 2 uger siden atter åbnede op for ekspresleverancer, hvor drevet produceres i løbet af 2 hverdage, erklærer nu, at forsyningskrisen set fra deres synspunkt er overstået, og al levering atter er normalt.

Forsyningskrisen er ifølge Invertek Drives et overstået kapitel, noget der hører fortiden til.

Dengang forsyningskrisen toppede, havde Invertek næsten 1 års leveringstid på alle modeller, men efter at den japanske Sumitomo koncern overtog Invertek Drives og investerede kraftigt i en fordobling af såvel produktionskapacitet som råvarelager, er det kun gået fremad med leveringstiderne og leveringssikkerheden fra nye komponentleverandører bosat i EU og USA.

ROBOTECH, som er distribtør af Invertek Drives.  sørger for, at de mest populære modeller altid er på lager og vil i mange tilfælde kunne levere det ønskede drev direkte fra eget lager. Såfremt et frekvensdrev ikke findes på det danske lager, så kan Invertek nu producere langt de fleste nye drev på blot 4 uger.

Hvis der er tale om en hastesag, så kan drevet, mod et gebyr, produceres ved hjælp af en ekspresservice på blot 2 hverdage, hvorefter det vil stå pakket og klart til forsendelse til enhver adresse kunden måtte ønske.

Hvis du vil vide mere om Invertek generelt, så klik HER, eller kontakt vor produktchef Brian Ziegler på mobil 60208040, eller mail: bz@robotech.dk

ROBOTECH A/S
Blokken 31
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31936497
P nummer: 1014994277

Kontaktperson

Brian Ziegler
Produktchef
+45 60208040 bz@robotech.dk

Send til en kollega

0.047