23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hexagon kunngjør lanseringen av CADWorx 23 Plant Design Suite

Hexagons Asset Lifecycle Intelligence Division har lanceret CADWorx 23 Plant Design Suite, der forbedrer produktiviteten i CAD og CAE for forskellige industrier. Nøglefunktionerne omfatter uovertruffen kompatibilitet med BricsCAD v23 og AutoCAD 2023 og 2024, funktionelle forbedringer i moduler, strømlinet brugervenlighed og effektivitet i designprocesser. Udgivelsen, der afspejler kundernes feedback, giver en optimeret CAD-oplevelse. Hexagon inviterer interesserede til et webinar for at få flere detaljer om disse innovationer.

Hexagons Asset Lifecycle Intelligence Division har afsløret den seneste udgave af sit flagskibsprodukt, CADWorx 23 Plant Design Suite, en omfattende løsning, der tager fat på de udfordringer, som industrien står over for inden for computerassisteret design (CAD) og ingeniørarbejde (CAE).  
  
Suiten øger produktiviteten gennem forbedret kompatibilitet og optimerede arbejdsgange.  
CADWorx Design Suite er en omfattende softwareserie til anlægsdesign, der tilbyder integreret intelligent tegning/databaseforbindelse, avancerede automatiseringsfunktioner og brugervenlige tegneværktøjer. Denne nye version giver ingeniører og designere en optimeret og effektiv CAD-oplevelse, problemfri kompatibilitet og forbedret funktionalitet.  
Vigtige højdepunkter i CADWorx 23 Plant Design Suite omfatter:  
Uovertruffen kompatibilitet: CADWorx Plant Design Suite giver brugerne mulighed for straks at udnytte fordelene og fremskridtene ved de nyeste CAD-platforme uden forsinkelser og er fuldt integreret med BricsCAD v23 og AutoCAD 2023 og 2024.  
Funktionelle forbedringer: Forskellige moduler er blevet væsentligt forbedret:  

  • 2D-repræsentationsmodulet er blevet refaktoriseret, hvilket resulterer i forbedret ydeevne og stabilitet.  
  • CADWorx Equipment introducerer muligheden for at vedhæfte generiske dyser for mere fleksibilitet i design og modellering af udstyr.  
  • Disse forbedringer giver ingeniører og designere mulighed for at skabe mere indviklede og nøjagtige designs, der opfylder branchens krav.  

Forbedret brugervenlighed og konfiguration: Denne nye version tilbyder nye muligheder for at automatisere arbejdsgange yderligere:  
Brugere kan nu indlæse konfigurationsfiler (CFG) fra kommandolinjen for modulerne Plant, Structure, Equipment og P&ID, hvilket strømliner opsætning og konfiguration og giver et mere effektivt workflow.  
CDR-publiceringsmulighederne understøtter nu alle CADWorx Equipment-komponenttypeegenskaber, hvilket muliggør omfattende 3D- og BIM-projektpublicering.  
  
En ny kommandolinjefunktion giver brugerne mulighed for at ændre BOM-skabelonen (Bill of Materials) på tværs af CADWorx Plant Design-pakken, hvilket forenkler konfigurationsprocessen.  
  
Effektivitet i designprocesser: Som svar på brugerfeedback tilføjer denne nye version muligheden for at nedarve proceslinjenumre fra PIDVIEW til Plant Modelling, hvilket reducerer den manuelle indsats og sikrer designkohærens. Derudover giver PIDVIEW-modulet brugerne mulighed for at indsætte komponenter, der matcher specifikke typer og valgte egenskabsværdier, for at forbedre produktiviteten og nøjagtigheden.  
  
Wally Elarusi, Product Owner, CADWorx, siger: "I nutidens konkurrenceprægede landskab står industrier over for mange udfordringer, når det gælder CAD-design og -konstruktion. Denne udgivelse af CADWorx 23 Plant Design Suite har til formål at levere et forbedret CAD-miljø, der adresserer branchens smertepunkter og giver ingeniører og designere øget kompatibilitet, stabilitet og optimerede workflow-funktioner."  
  
Peter Van Der Weijde, Vice President EMIA, Hexagon CADWorx and Analysis Solutions: "Denne nye version afspejler fuldt ud Hexagons kundecentrerede tilgang til udvikling. Vores kunder får lov til at stemme om, hvilke funktioner vi skal prioritere at udvikle. Som et resultat heraf har vi været i stand til at indarbejde nye, værdifulde funktioner, levere uovertruffen kompatibilitet og lægge stor vægt på at reagere på kundefeedback og adressere fejl eller problemer med det samme på tværs af en lang række brancher for at give en mere pålidelig og effektiv oplevelse."  
For at få et dybere indblik i funktionerne og innovationerne i CADWorx 23 Plant Design Suite inviterer Hexagon alle til at deltage i webinaret "What's New in CADWorx 23: Driving Continuous Improvements in Designs".  

Hexagon Manufacturing Intelligence AB
Filargatan 3
632 29 Eskilstuna
Eskilstuna kommun
Sverige
CVR nummer: SE5566019773

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047