23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Arbejdslamper med BLUETOOTH: Det er altså smart!

Er du træt af at bruge unødig tid og energi på at finde ordentligt lys, når du starter din arbejdsdag på en iskold byggeplads? Nu kan du nemt bruge din mobil til at styre dine arbejdslamper.

Udløber
1. oktober 2026

SCANGRIP tilbyder arbejdslamper, der har indbygget BLUETOOTH-teknologi. Det giver dig mulighed for at justere lysstyrken og endda tænde eller slukke op til fire lamper på samme tid direkte fra din mobil. Med denne smarte funktion behøver du ikke bekymre dig om, at lamperne er placeret højt oppe på et stativ eller stillads. Uanset hvor de befinder sig, har du fuld kontrol over lyset.

Flere af SCANGRIP's CONNECT-lamper har også en indbygget power bank. Så hvis din mobil skulle løbe tør for strøm, kan du nemt oplade den direkte fra arbejdslampen. SCANGRIP's innovative CONNECT-koncept gør det derudover muligt for dig at bruge enhver 18 V/20 V batteripakke fra førende værktøjsbrands ved hjælp af en SCANGRIP CONNECTOR. På denne måde får du en arbejdslampe, som kan integreres direkte i dit værktøjssortiment, og som giver optimal belysning på byggepladsen.

Er du nysgerrig på at høre mere? Spørg efter SCANGRIP i din lokale håndværkerbutik.

SCANGRIP A/S
Rytterhaven 9
5700 Svendborg
Svendborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54274718
P nummer: 1001946017

Kontaktperson

MP
Max Pedersen
Export Manager
mp@scangrip.com

Send til en kollega

0.031