23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Opnå stabil proces, flot finish og perfekte hjørner med MA90

Med Kyoceras nye tangentielle 90°-fræser opnår du en pålidelig og effektiv bearbejdningsproces af højeste kvalitet.

MA90 er en af Kyocera Unimercos nyeste fræser-serier, som er en 90° fræser med tangentielt monterede vendeskær, der har 4 hjørner pr. skær. Med MA90 får du effektiv, pålidelig og stabil bearbejdning, samt ekstraordinær lang standtid, der samlet set øger din produktionskapacitet og dermed din bundlinje. 

Nydesignede skær

De nydesignede vendeskærskvaliteter i PR18-serien, kommer med multilags PVD-belægning fra Kyocera, og bærer navnet MEGACOAT NANO EX, der sikrer en forudsigelig og ekstraordinær lang standtid, som er helt op til 2,5 gange længere end det kendes fra konventionelle belægninger.

Derfor skal du vælge MA90

MA90 er designet til dig, som har behov for perfekt hjørnefræsning, stor ydeevne og stabil bearbejdning hver gang. Denne multifunktionelle fræser-serie, som egner sig til en lang række applikationer, leverer flot overflade-finish og enestående hjørner. Fræser-serien, der er anvendelig i materialer som stål, rustfrit stål og støbejern, har en pålidelig og lang standtid, og fås i dimensioner fra Ø16 – 125 mm.

Centrale funktioner

  • Nydesignede vendeskær med 4 hjørner og MEGACOAT NANO EX belægningsteknologien PR18, sikrer forudsigelig og ekstraordinær lang standtid – helt op til 2,5 længere end konventionelle vendeskær
  • MA90 leverer enestående nøjagtighed og overfladekvalitet hver gang
  • Alsidig fræser som er anvendelig i en lang række applikationer og materialer
  • Mulighed for høje fremføringshastigheder som øger din produktivitet og procestid, men samtidig reducerer dine omkostninger.

Netop nu fører Kyocera Unimerco kampagne for MA90 fræser-serien, og du har nu chancen for at købe den til en særlig skarp pris. Du kan se hele kampagnebladet her.

Du kan lære meget mere om MA90 på Kyoceras hjemmeside, hvor du også finder video, skæredata og omfattende produktkatalog. Se mere om MA90.

Har du behov for at vide mere om MA90, vores services, eller vil du interesseret i at vide hvordan Kyocera Unimercos eksperter kan hjælpe dig med værktøjsløsninger, værktøjsstyring eller procesoptimering inden for spåntagning? - Så skal du kontakte vores konsulent i dit nærområde, eller ringe til os på telefon 97 14 14 11. Du kan også skrive til os på e-mail.

Kyocera Unimerco Tooling A/S
Drejervej 2
7451 Sunds
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21126543
P nummer: 1000515919

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031