23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ekstrem alsidig MB45-fræserserie med høj ydeevne og høj kvalitet

Kyocera lancerer ny 45° fræserserie til generel bearbejdning, som er anvendelig i mange applikationer og materialetyper, og som forener både høj kvalitet og god økonomi.

Fræser-nyheden MB45 er specielt interessant for dig, som har behov for et ekstremt alsidigt, High-Performance fræseværktøj, som er velegnet til generel bearbejdning af en lang række materialer. MB45 skaber balance mellem høj kvalitet, høj ydeevne, lang standtid, økonomi og anvendelighed, og har et stort applikationsområde. De nydesignede vendeskær i PR18-serien kommer med Kyoceras nyeste PVD belægnings-teknologi, som bærer navnet MEGACOAT NANO EX – som sikrer en forudsigelig og ekstraordinær lang standtid, der er helt op til 2,5 gange længere sammenlignet med konventionelle belægninger.

Klare fordele med MB45
Ud over klare fordele som ydeevne, kvalitet og økonomi, er denne næste-generations fræser-serie ikke alene perfekt til generel bearbejdning, men også interessant hvis du afsøger nye bearbejdningsløsninger. MB45 favner alle nævnte kvaliteter uden at gå på kompromis.

Unikke kølekanaler
MB45 har indvendige kølekanaler med et unikt design, som sikrer god spånafgang og bidrager til en fremragende overflade-finish. Kølekanalerne er placeret på en sådan måde, at køle-/smøremidlet rammer på det optimale sted i forhold til skærekanten, og ud over at bidrage til stabil bearbejdning, sørger de også for, at standtiden øges betragteligt.

Centrale funktioner

  • MB45 skaber balance mellem høj kvalitet og ydeevne, lang og stabil standtid, økonomi og alsidighed.
  • Den nye coating-teknologi MEGACOAT NANO EX giver skærene, som har hele 8 hjørner, ekstraordinær lang standtid , som er helt op til 2,5 gange længere end det kendes fra konventionelle skær-kvaliteter
  • Unikke kølekanaler sikrer en stabil proces og giver flotte overflader
  • Denne økonomiske fræser-serie, som fås fra Ø40 – 315 mm, giver høj kvalitet og høj ydeevne.

MB45 er en del af Kyocera Unimercos nye priskampagne, og derfor har du nu mulighed for at købe denne spændende fræser-nyhed til særligt attraktive priser. Se hele kampagnen her.

Hvis du vil vide mere om MB45, finder du omfattende produktinformation, brochure- og videomateriale på Kyocera Unimercos hjemmeside.

Er du interesseret i at høre mere om MB45, vores services eller hvordan Kyocera Unimercos værktøjseksperter kan hjælpe dig med alt fra værktøjsstyring, værktøjsløsninger og procesoptimering til netop dit behov, skal du kontakte vores konsulent i dit nærområde. Du er også velkommen til at ringe til vores hovedkontor på tlf. 97 14 14 11. Du kan også kontakte os via e-mail: E-mail

Kyocera Unimerco Tooling A/S
Drejervej 2
7451 Sunds
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21126543
P nummer: 1000515919

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047