23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BEUMER Group mødte talstærkt op til Harbour Challenge Randers

Hos BEUMER Group har vi et bredt udvalg af sports- og fritidsaktiviteter til vores medarbejdere. Vores seneste udendørstræning forberedte vores kollegaer til at tackle Harbour Challenge Randers, et imponerende 7 km forhindringsløb. Læs videre for at opdage, hvordan vores medarbejdere overvandt 35+ forhindringer og hvilke spændende muligheder vi tilbyder som arbejdsplads.

Hos BEUMER Group er der mulighed for at deltage i en række forskellige sports- og fritidsaktiviteter, så hvis man er det mindste sportsinteresseret skal man ikke lede længe før, at man finder noget, der passer til en. Vi har kollegaer, der spiller padel-tennis, benytter sig af vores fitness lokale, cykler, løber, klatrer og ikke mindst deltager i sommerens outdoor træning. 

BEUMER Group outdoor træning var en af forårets og sommerens store træning-hits. Her fik man mulighed for at skifte skrivebordsstolen ud med det fri, træne hele kroppen og samtidigt være sammen med sine kollegaer på en anderledes, udfordrende men sjov måde. Ikke mindst dannede rammerne grundlag for at træne op til dette års Harbour Challenge Randers, som cirka 30 af vores BEUMER-kollegaer netop har gennemført sammen.

Harbour Challenge er et 7 km forhindringsløb, hvor man undervejs skal passere mere end 35 forhindringer i og omkring vandet i det rå miljø ved Randers Havn. Ingen forhindring var dog for stor for det teamwork og engagement, som vores kollegaer kom med. Der skulle mere end 7 km og 35 forhindringer til for at slå dem omkuld.

Er du på udkig efter en arbejdsplads med mulighed for faglige såvel som personlige udfordringer, så tjek vores karriereside ud her.

BEUMER Group A/S
P.O. Pedersens Vej 10
8200 Aarhus N
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12655681
P nummer: 1002928671

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047