23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Effektivisering og omstilling i en travl tid hos Prowelding

Vedvarende investeringer i innovation er afgørende drivkræfter for økonomisk vækst og udvikling. Teknologisk udvikling spiller en afgørende rolle ift. at identificere langvarige løsninger for både økonomiske og miljømæssige udfordringer.

Hos Prowelding har vi rygende travlt – også på vores laser, hvilket kan mærkes på vores samlede gasforbrug. Derpå har Prowelding valgt at udskifte nitrogen batterierne til en tankløsning. Vi har i oktober måned fået opsat en nitrogentank på lokationen og tankløsningen giver os flere fordele; bl.a. større kapacitet, højere gaskvalitet og færre leverancer af gas, hvilket medfører mindre udslip af drivhusgasser i det samlede CO2 regnskab. Vi er vores ansvar bevidst, da vi er nødt til at tænke over, hvordan vi forbruger og producerer.

Travlheden har også betydet, at vi i år har nået vores mål og budgetter. For andet år i træk – og dermed den tredje i rækken, modtager Prowelding Børsens Gazelle pris. Det er kun lykkedes fordi vi har et stærkt team i ryggen, vi har gode samarbejdspartnere, tilfredse og tilbagevendende kunder.

prowelding.dk

Prowelding A/S
Sandagervej 28
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32356087
P nummer: 1018596802

Kontaktperson

JG
Jesper Gindler
Direktør
jg@prowelding.dk

Send til en kollega

0.028