23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny BLDC motor med høj ydeevne

Modulsystemet fra vores leverandør ebm-papst har nu fået endnu flere konfigurationsmuligheder med den nye ECI 80 BLDC motor.

Motoren har en diameter på 80 mm og tilbyder en driveffekt på optil 750 W i kombination med et kompakt design til krævende applikationer. Det høje drejnings-moment udsendes via en 15 mm tyk motoraksel og et specielt luftgab på rotor-overfladen reducerer motorens tænderlåsning til et minimum.

ECI 80 motoren har dynamiske egenskaber der gør det muligt at overbelaste enheden med 3 gange det nominelle drejningsmoment på 1,8 Nm i en kort periode. Det betyder, at motoren kan opnå et startmoment på 5,5 Nm.

Logikforsyningen og strømforsyningen er adskilte takket være brugen af et special-udviklet robust stik-system der opfylder de høje industrielle krav.

Den høje effekttæthed med en markant overbelastningskapacitet, høj effektivitet og et robust, støjreducerende lejesystem betyder at ECI 80 motoren kan anvendes i flere applikationer.

Motoren er bl.a. ideel til robotteknologi, transportbånd, lager-og sorteringssystemer, medicinsk teknologi, batteridrevne køretøjer og transportsystemer.

Fordelene ved ECI-serien fra ebm-papst:

  • Fås i 3 længder på 20, 40 og 60 mm til enten 24 eller 48 V
  • Kundespecifikke viklingsdesign
  •  Viklingsisolering i henhold til isoleringsklasse E
  • Høj effekttæthed med ekstremt kompakte dimensioner
  • Høj overbelastningskapacitet
  • Lang levetid
  • Ekstremt jævn drift
  • Beskyttelsesgrad IP54 op til IP65

Læs mere om den nye BLDC motor fra ebm-papst her.

ebm-papst's modulære drivsystem består af elmotorer, gear, motorstyringer samt tilbehør som kan samles i flere tusinde mulige kombinationer til diverse opgaver. Du får dermed en plug & play løsning fra én leverandør som er nem at implementere i din applikation.

GCM A/S
Redstedsgade 15
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13127093
P nummer: 1000505094

Kontaktperson

Ko
Kontakt os
Marketing og SoMe
+45 74 42 18 64 info@gearcentralen.dk

Send til en kollega

0.031