23948sdkhjf
Del siden
Annonce

ODIN Engineering har ansat ny Sales & Relation Manager

ODIN Engineerings nye Sales & Relation Manager Lars Wittrup har siden foråret arbejdet med det, han beskriver som et ønskejob, at hjælpe industrivirksomheder med at udvikle innovative løsninger til kundernes oftest komplekse udfordringer.

Med sig har Lars en teknisk og kommerciel baggrund og mange års erfaring inden for teknisk komponent- og løsningssalg samt projektledelse. Han har bl.a. arbejdet hos 7-Technologies, Rockwell Automation, Schneider Electric, Alfa Laval og har de seneste par år arbejdet i Sverige med fokus på bæredygtige energiløsninger.

Lars’ opgave bliver bl.a. fortsat at sikre ODIN’s stærke relationer til kunderne og at hjælpe eksisterende og nye kunder med at løse nogle af deres tekniske udfordringer på den bedst mulige måde. Dette i samarbejde med kunden og ODIN’s erfarne maskinbyggerteam. Lars’ kolleger hos ODIN Engineering glæder sig til de mange spændende projekter!

Lars Wittrup bor i København sammen med sin hustru, som er divisionsdirektør hos Falck. Lars er desuden aktivt medlem af et Business Insight netværk.

ODIN Engineering A/S
Elmedalsvej 6
4200 Slagelse
Slagelse Kommune
Danmark
CVR nummer: DK82902511
P nummer: 1002658648

Kontaktperson

Britta Hvalsø Olsen
EA & HR
+45 5855 0520 bhol@odin-engineering.dk

Send til en kollega

0.046