23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vores Seneste Oplevelser på "Schweissen & Schneiden" og "HI Tech & Industry Scandinavia"

Vi har haft en fantastisk måned med to meget spændende udstillinger: "Schweissen & Schneiden" og "HI Tech & Industry Scandinavia." Vi fik mange besøgende - fra både 'gamle' forhandlere til nye kunder.

I september havde vi muligheden for at deltage i Schweissen und Schneiden i Essen, Tyskland. I oktober deltog vi i HI Messe i Herning, Danmark. Disse begivenheder gav os en værdifuld platform for at mødes med fagfolk inden for svejseindustrien og dele vores seneste indsigter og innovationer. I denne blogpost vil vi fremhæve vores oplevelser på disse udstillinger og de betydningsfulde samtaler, der fandt sted.

Vores Velkendte Slibemaskiner:

Mange af besøgende var allerede bekendt med vores slibemaskiner, og vi er glade for at vide, at kvalitet, brugervenlighed og sikkerhedsfunktioner bliver meget værdsat. Dette er de egenskaber, der adskiller vores produkter fra mængden, og vi er forpligtede til at opretholde disse standarder.

Introduktion af den Nye Stumpsliber:

En af højdepunkterne på disse udstillinger var introduktionen af vores Stumpsliber. Vi deltog i adskillige samtaler med svejsere, fagfolk og specialister om, hvordan slibning af spidsen på en wolframelektrode til en stump form kan optimere bueens stabilitet og svejseprocessen. Denne innovative tilgang forbedrer fokus på buen og forlænger elektrodens levetid, hvilket resulterer i forbedrede svejseresultater.

Bæredygtige Praksisser:

Bæredygtighed er en afgørende del af vores mission, og vi fik mulighed for at fortælle om vores nye projekt om indsamling af wolframslibestøv til genanvendelse. Vi forklarede, hvordan dette system bidrager til en mere bæredygtig svejseproces ved at reducere affald og minimere miljømæssige fodspor. Bæredygtighed er ikke bare et buzzword for os; det er en forpligtelse, vi overholder.

Engagement med Vores Loyale Forhandlere:

Vi havde også fornøjelsen af at mødes med vores dedikerede forhandlere, hvor vi gav træning i de seneste fremskridt inden for TIG-svejseoptimering og bæredygtighed. At holde vores partnere informeret og veludstyrede med den seneste viden er afgørende for at sikre, at vores produkter anvendes af svejseprofessionelle effektivt. Desuden inviterede vi hele Inelco Grinders-teamet til udstillingen i Danmark for at besøge os på vores stand. Det var en fantastisk mulighed for at demonstrere vores slibemaskiner mere detaljeret, møde vores partnere og forhandlere og få en dybere forståelse af branchen. Endnu vigtigere fik vi mulighed for at tilbringe en god tid sammen!

 

Vores seneste oplevelser på Schweissen und Schneiden og HI var både spændende og værdifulde. Vi kunne engagere os med fagfolk, der deler vores passion for kvalitet, innovation, sikkerhed og bæredygtighed. Vi ser frem til at implementere de indsigter og feedback, vi har modtaget, for yderligere at forbedre vores produkter og tjenester. Tak for din fortsatte støtte og tillid til vores brand. Hold øje med flere spændende udviklinger inden for svejsning og slibning!

Inelco Grinders A/S
Klokkestøbervej 4
9490 Pandrup
Jammerbugt Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32652964
P nummer: 1015707638

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031