23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Innovation i Produktion af Holdbare Halloween-Græskar

Arclight AB har transformeret produktionen af imponerende skulpturer, herunder græskar ved hjælp af innovativ polyurea-overfladebehandling fra Teknos.

Arclight AB har skabt en spændende fusion af kreativitet og teknologi. Virksomheden er kendt for sine imponerende skulpturer, fantasifulde miljøer og special effects, men nu har de også kastet sig over produktionen af robuste halloween-græskar takket være en innovativ polyurea-overfladebehandling fra Teknos.

At forfølge barndomsdrømme er en sjældenhed, men Martin Högberg, administrerende direktør for Arclight AB (billed 4), har formået netop dette. Som barn var han en ivrig Star Wars-fan, og hans passion førte ham ind i filmbranchen, hvor han begyndte at skabe special effects i 1994.

Hos Arclight AB deler hele teamet en fascination for det ekstraordinære, de stræber efter at bringe det fantastiske til livs i den virkelige verden. Forståelsen af filmproduktion har indblik i, hvordan man kan genskabe lignende effekter i virkeligheden – naturligvis med deres helt eget præg.

Dekorative elementer og skulpturer, som Arclight skaber, skal ikke blot imponere, men også modstå de mest udfordrende vejrforhold. I denne branche findes der ingen standardløsninger, og det kræver det rette kreative team for at omsætte idéer til færdige produkter. 

Arclight har taget et bemærkelsesværdigt skridt ved at styrke polystyrenen med polyurea-overfladebehandling, hvilket har resulteret i imponerende holdbarhed og mulighed for at arbejde med ultralet polystyren, der er lettere end glasfiber. Polyurea er kendt for sin bemærkelsesværdige slidstyrke og elasticitet og er dermed en førsteklasses overfladebehandling. Teknos' TEKNOPUR 300, som Arclight anvender, er opløsningsmiddelfri udleder ikke flygtige organiske forbindelser.  Teknos spillede også en væsentlig rolle ved at vejlede personalet i sikker og produktiv anvendelse af polyurea-teknologien.

Halloween-græskar er det seneste projekt, hvor Arclight har udnyttet polyurea til at skabe robuste og skræmmende udendørs udsmykninger. Disse græskar, lavet af polystyren og behandlet med polyurea, er håndmalet for at opnå det ønskede uhyggelige udseende.

Dette eksempel viser, hvordan polyurea-teknologien tilpasser sig kreativitet og æstetik og giver holdbare resultater. Hos Arclight fortsætter innovationen og udforskningen af, hvordan teknologi og kreativitet kan fusionere for at skabe imponerende kunstværker. Halloween-græskar er blot et eksempel på, hvordan teknologi og kreativitet kan skabe imponerende kunstværker.

 

Teknos A/S
Industrivej 19
6580 Vamdrup
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK85551612
P nummer: 1003213320

Kontaktperson

NH
Niels Hallum
Account manager
+45 61 72 83 92 niels.hallum@teknos.com

Send til en kollega

0.063