23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ved du, hvordan STRECON gør brug af det unikke båndviklingsprincip? 

Båndvikling er en mekanisk proces, hvor et specielt varmebehandlet stålbåndsmateriale vikles rundt om en hærdet metalkerne af højtlegeret værktøjsstål eller hårdmetal. Tilbagespændingen af det tynde båndmateriale styres under viklingsprocessen af flere hundrede båndlag og ender i et sammenpresset værktøj med en konstant spænding og dobbelt styrke sammenlignet med normale værktøjssystemer. Det er lige netop denne unikke teknologi som STRECON er mestre i.

Hos STRECON bruger vi båndvikling til at designe og fremstille højstyrke forspændingsværktøjssystemer til industrielle applikationer der udsættes for meget høje eller ekstreme værktøjsbelastninger som f.eks. koldsmedning. Koldsmedning er almindelig anvendt i bilindustrien, men anvendes også til at fremstille dele der bruges i byggeri og konstruktion, husholdningsapparater, forbrugerelektronik, samt medicin og forsvar. 

STRECON anvender også båndvikling til specielle værktøjssystemer, som bruges til fremstilling af industrielle diamanter/CBN-produkter, herunder højtryks / højtemperatur sintringsprocesser. Disse applikationer fungerer ved trykniveauer op til 80 kBar.

Båndviklings-værktøjssystemet bruges også til højtryks / højtemperatur eksperimenter på universiteter og industrilaboratorier rundt om i verden. STRECON laver både højstyrke værktøj og komplette stempel-cylinder apparater, samt værktøj med endebelastning, værktøjskøling, kerneopvarmning og en speciel pneumatisk-hydraulisk powerpack løsning. 

I de senere år har STRECON også udviklet et hydraulisk pressesystem, hvor presserammen er komprimeret ved båndvikling. Dette designprincip resulterer i en meget kompakt pressekonstruktion med høj pressekraft. Pressen bruges til værktøjsmontage og specielle produktionsformål.

Læs mere om båndvikling og teknologiens unikke funktioner på vores hjemmeside her

STRECON A/S
Stødagervej 5
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25821505
P nummer: 1008177887

Kontaktperson

KS
Kontakt STRECON
info@strecon.com

Send til en kollega

0.047