23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Webinar: Lær, hvordan du kan opnå energieffektive bygninger med digitale løsninger

Opnår du det fulde udbytte af den digitale infrastruktur i din bygning? Bruger du bygningsdata til at træffe informerede beslutninger i bygningens livscyklus?

Bygninger står for 40 % af det globale energiforbrug. Men vi er nødt til at halvere vores CO2-udslip, hvis vi ønsker at holde os under en temperaturstigning på 1,5 grader for at undgå yderligere klimaforandringer. Det vil være afgørende for, at vi når vores mål om CO2-neutralitet i 2050. Vi tror derfor på en mere elektrisk og digital fremtid. 

Med udgangspunkt i HVAC og BMS vil vi tale om det potentiale, digitalisering udgør i 2023, og i fremtiden, for energieffektive bygninger. Digitale services og en digital infrastruktur vil støtte dig i at reducere dit energiforbrug og sænke din CO2-udledning.

På webinaret kommer værterne Jan Bülow, Asbjørn Parbo og Michael Thode Sørensen fra Schneider Electric blandt andet ind på følgende: 

  • Hvordan kan du opnå energibesparelser med din eksisterende installation, og hvor skal du starte?
  • Hvordan kan digitale services hjælpe med at optimere din bygnings energiforbrug?
  • Hvilke investeringer skal prioriteres for at øge energieffektiviseringen?

 

Havde du ikke muligheden for at deltage, da webinaret blev afholdt?
Hvis du gerne vil vide mere om hvordan du kan opnå energieffektive bygninger med digitale løsninger og hvordan du opnår det fulde udbytte af den digitale infrastruktur i din bygning, så har du muligheden for at gense webinaret lige her.

Schneider Electric Danmark A/S
Lautrupvang 1
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70698714

Send til en kollega

0.047