23948sdkhjf
Del siden
Annonce

IMAS på EMO 2023 for at hente inspiration

Mere end 1.800 udstillere fra 42 lande og besøgende fra omkring 160 lande var midt i september på EMO Hannover 2023, verdens førende messe for produktionsteknologi.  Fra IMAS besøgte den administrerende direktør og 10 medarbejdere også messen. 


IMAS har tradition for at besøge EMO i samlet flok for at hente inspiration til fremtidige investeringer i topmoderne maskiner til CNC-fræsning og CN-drejning i maskinfabrikken. Desuden medvirker turen også til, at medarbejderne får lejlighed til at bruge noget tid sammen på en mere uformel og selskabelig måde.

”Der er så meget inspiration at hente på EMO. Hos IMAS er vi jo lidt nørdede inden for maskinteknik, og det er stærkt motiverende både for mig og mine dygtige medarbejdere at se, hvad der rører sig i maskinindustrien,” siger administrerende direktør Allan Rasmussen.

Derfor var han sammen med 10 medarbejdere fra IMAS selvfølgelig også afsted til EMO 2023. Og det er planen, at teamet også tager afsted, når EMO 2025 holdes om to år.

CNC-fræser med egen elevator

IMAS er en moderne maskinfabrik, som forsyner andre produktionsvirksomheder med drejede og fræste komponenter i alle materialer. Det er vigtigt, at hele teamet på maskinfabrikken kan bidrage til kundernes løsninger, der som oftest er små og bittesmå drejede komponenter fra Ø 60 ned til Ø 0,3 mm. Maskinfabrikken bearbejder fræste emner op til 600 x 200 x 300 mm.

Selvom IMAS beskæftiger sig med fremstilling af små komponenter, er det inspirerende og motiverende for teamet at se, hvor store CNC-fræsere kan blive:

”Det er ikke hver dag, man har mulighed for at se en fræser, der er så stor, at den har en indbygget elevator, så man kan køre op og se det emne, der arbejdes på,” siger Allan Rasmussen og tilføjer:

”At gå rundt på EMO er jo simpelthen som at gå rundt og se på legetøj for store, nørdede drenge som os”.

Teamet mødte fænomenet Titan

I år var EMO ikke alene imponerende, nye og store CNC-masar også plads til glimmer og kendisser. Teamet fra IMAS havde fornøjelsen af at møde Titan Gilroy 

Arbejder du i maskinindustrien, så ved du formentlig, hvem Titan er. Han er stifter og CEO i TITANS of CNC  en avanceret produktionsfacilitet i Texas og et stort online CNC Academy. 

Desuden er Titan lidt af et fænomen på de sociale medier med tre millioner følgere fordelt på blandt andet en halv million på Facebook, 350.000 på Instagram og 724.000 på YouTube. Ikke dårligt for en leder i maskinindustrien og slet ikke dårligt for medarbejderne hos IMAS, der fik et sjældent selfie-moment med Titan. 

”Det var jo næsten som at være med til en Beatles-koncert med mine forældre, da vi fik lov at møde Titan,” siger Allan Rasmussen. 

IMAS A/S
Geminivej 4
2670 Greve
Greve Kommune
Danmark
CVR nummer: DK48248713
P nummer: 1001910957

Kontaktperson

AR

Send til en kollega

0.047