23948sdkhjf
Del siden
Annonce

En hurtig løsning når lokummet brænder

Det er ikke nødvendigvis en dårlig ting, når en reservedel ikke længere kan skaffes. Så kan man nemlig lave en ny og forbedret udgave selv.

Sådan gik det også til, da en kunde kom til Gravlund Industrigummi med en nedslidt WC-manchet som ikke længere fandtes i leverandørens sortiment. Den slags opgaver har altid karakter af et vist tidspres, så her var ingen tid at spilde.

Det originale emne blev målt grundigt op og et nyt designet med flere små forbedringer inden en ny støbeform blev konstrueret på kort tid.

Som materiale er EPDM-gummi et oplagt valg til en manchet, som skal kunne tåle kemiske rengøringsmidler og desuden have en lang holdbarhed. EPDM er en relativt ny syntetisk gummitype, som har høj bestandighed overfor kemikalier, uv stråler, ozon og derudover er utrolig smidigt at arbejde med. Gummiet anvendes ofte til udendørs brug, pakninger, manchetter etc. hvor lang holdbarhed er påkrævet. 

Fra det brugte emne landede på skrivebordet hos Gravlund og til kunden modtog 100 friskstøbte emner, gik der bare to uger. 

Har du brug for en kompetent og solid samarbejdspartner til dit næste projekt? Tag gerne fat i eksperterne hos Gravlund Industrigummi. Vi inviterer gerne på besøg til en rundvisning og uforpligtende snak om dit projekt. 

Kontakt os gerne for en snak om mulighederne på telefon 4466 9830 eller på info@gravlund.dk og hør nærmere om mulighederne for et godt samarbejde.

Følg os også gerne på LinkedIn, hvis du har lyst til at se hvilke spændende projekter, vi bidrager med til det danske erhvervsliv. 

Om Gravlund Industrigummi:

  • Egen produktion i Ballerup ved København sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering. Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt.
  • Certificeret i ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018.
  • Opretholder for 10. år i træk den højeste kreditrating, AAA
Gravlund Industrigummi A/S
Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31491436

Kontaktperson

MG
Mads Gravlund
Salgschef
mads@gravlund.dk

Send til en kollega

0.064