23948sdkhjf
Del siden
Annonce

En Verden i Grå Skala - Dometals Nye Maskinbrand

Dometal, en producent af højkvalitets jordbearbejdningsmaskiner, har fornyet sit brand Multiva med en unik "Multiva Grey" farve udviklet i samarbejde med Teknos.

Multiva-maskiner, oprindeligt skabt til den krævende finske jord, sælges nu i 20 lande, med Multiva Magyarorszag Kft, et datterselskab i Ungarn, der styrer salget i regionen og støtter Balkan-markederne.

Brandets visuelle identitet blev omhyggeligt redesignet over et år, inklusive ændringer i logoet og klæbemærkerne til maskinerne. Pasi Mäkelä, produktionsdirektør hos Dometal Oy, påpegede Teknos' afgørende rolle i at finde den rigtige grå farve.

Multiva-maskiner skal modstå mekanisk slitage og kemikalier, og Teknos' malingsteknologi demonstrerede god kemisk resistens. De bruger TEKNODUR COMBI 3430 polyuretanmaling til store komponenter og TEKNODUR COMBI 3560 til små dele. Hver batch overvåges nøje for at sikre ensartet farvekvalitet.

Dometal sætter pris på Teknos' professionelle service og kvalitetsprodukter, og samarbejdet mellem de to virksomheder har fungeret godt gennem mange år, ifølge Pasi Mäkelä.

Hvis du vil vide mere ...

Teknos A/S
Industrivej 19
6580 Vamdrup
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK85551612
P nummer: 1003213320

Kontaktperson

NH
Niels Hallum
Account manager
+45 61 72 83 92 niels.hallum@teknos.com

Send til en kollega

0.046