23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kundecase: Bannere til Padel Skjern

Du kan få trykt dit logo, slogan eller noget helt tredje. Det er kun din fantasi, der sætter grænser. Vores bannere er lavet af brandhæmmende og sikkerhedsgodkendte materialer (B1) og er derfor velegnet til brug på messer, i butikker, til koncerter, udstillinger og andre udendørs og indendørs placeringer.


Jeg har brugt Expression som leverandør på store sponsorbannere til Padel Skjern. Jeg og Padel Skjern er meget glad for samarbejdet, da Henrik leverer hurtig og god service!

Stor anbefalinger herfra. - Charlotte Olesen, OlesenGraphic

De konkrete bannere vi har lavet til Padel Skjern er på en decor tekstil 205 gram B1 i størrelse 295 cm bred  x 380 cm høj, med en jernstag til ophæng i top og bund. 

Vi laver bannere i stof og PVC. Både stofbannere og PVC-bannere fungerer godt både underdørs og indendørs og kan derfor bruges som stilladsbanner, facadebanner, ophæng i butik, på en mur og mange andre steder. Vores PVC-bannere er især meget slidstærke og holdbare og kan derfor modstå de fleste vejrmæssige udfordringer. Vi leverer altid bannere i høj kvalitet, hvilket gør dem genanvendelige på tværs af arrangementer.

Vi fungerer også som rådgiver og sparringspartner og kan anbefale den bedste og mest optimale sammensætning til netop dig og din situation. Derfor råder vi dig og din virksomhed til at kontakte os, så vi har mulighed for sammen at skabe de mest ideelle betingelser for netop dine ønsker. Hvis du blot har en idé til, hvor udstillingen skal placeres rent fysisk, så er vi behjælpelige med resten. Det vil sige, at vi kommer med forslag og idéer, der sikrer dig den mest optimale og holdbare løsning alt lige fra det mest hensigtsmæssige medievalg til hvilken monteringsløsning, der bedst lader sig gøre og holder længst.

Har du brug for sparring, så ring til Henrik på 6165 3597 eller skriv en mail til hh@expression.nu.

God dag

Mange Hilsner fra Team Expression ApS

Expression ApS
Slåenvænget 6
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35044744
P nummer: 1018282131

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047