23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Familiefestival i Maulburg

Busch Vacuum Solutions fejrede 60-års jubilæum med 2.000 gæster i Maulburg. Der var mad, musik, underholdning, taler, en fotoudstilling om virksomhedens historie og sidst men ikke mindst et stort pariserhjul. De besøgende nød festlighederne i det mageløse vejr.

I går fejrede omkring 2.000 gæster Busch Vacuum Solutions 60 års jubilæum i hovedkvarteret i Maulburg i fantastisk vejr. 

Mange af Busch-medarbejderne tog deres familier med til det spektakulære arrangement. Seks foodtrucks med lækker street food, en mundvandsrig grill, en crêpes stand og en udsøgt kagebuffet gjorde arrangementet til en kulinarisk oplevelse.

I sin velkomsttale fortalte dr. Busch en kort historie om virksomheden og understregede, hvor vigtigt det altid har været for ham og hans kone at lytte til deres medarbejdere. "Vi kunne ikke have opnået vores forretningssucces uden jer. Tak, fordi I kom, og tak, fordi I opbyggede Busch sammen med os," sagde han, og Ayhan Busch tilføjede: "Tak, fordi I er her. Uden jer kunne vi ikke have gjort det." 

Kaya Busch takkede alle de mennesker, der hjalp med at organisere arrangementet, og understregede: "Vi vil gerne takke alle vores medarbejdere for det bidrag, de har ydet i løbet af de sidste 60 år for at opbygge denne virksomhed".

Den Freiburg-baserede slagtøjsgruppe "Brasilikum" vækkede opmærksomhed med groovy og funky trommebeats fra verdens største karneval i Salvador da Bahia.

Et særligt højdepunkt var det 40 meter høje pariserhjul. Med 30 gondoler kunne op til 180 besøgende ad gangen beundre den fantastiske udsigt over Wiesental og Schwarzwald. Børnene hyggede sig med en karrusel, en hoppeborg og en popcornmaskine. 

I partyteltet viste et diasshow vores virksomheds 60-årige historie i billeder. En fotostand gjorde det muligt for besøgende at fange det særlige øjeblik i et smukt, mindeværdigt billede.

Den Mercedes som Dr. Karl Busch og hans sønner Sami og Kaya Busch kørte i under det klassiske bilrally i 2000 "Jorden rundt på 80 dage", blev også udstillet på festivalpladsen. I alt indsamlede de 140.000 tyske mark til læger uden grænser.

Mange besøgende benyttede lejligheden til at lære produktionsstedet i Maulburg at kende gennem virksomhedsrundvisninger. De deltog i livlige diskussioner og stillede interessante spørgsmål.

Vil du læse flere spændende nyheder, interessante cases og udvide din horisont inden for vakuum, kan du skrive dig op til Buschs nyhedsbrev eller følge dem på LinkedIn.

Busch Vakuumteknik A/S
Parallelvej 11
8680 Ry
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK77282912
P nummer: 1001957067

Kontaktperson

RA
Ralf Andersen
Teamleder Intern salg & Marketing
Ralf.andersen@busch.dk

Send til en kollega

0.047