23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bestil pakninger i dag – få leveret i morgen!

Hos Carsten Holm A/S har vi ingen varemangel, så vi leverer 98 % af alle ordrer inden for 24 timer, uanset om det er standardvarer eller pakninger efter mål. Det er kun muligt, fordi vi både har et stort varelager og en moderne produktion.

Tekst af Karina Davids - kdmarketingsupport.dk 

Din tid er kostbar
Vi ved, at det koster rigtigt mange penge, hvis din produktion står stille, bare fordi du mangler de rigtige pakninger. Derfor har vi specialiseret os i hurtig service og fleksibel produktion, så driftsstop og tab hos vores kunder reduceres til et minimum.

Over 135.000 varenumre
Vores store standardsortiment af tætninger og pakninger består af et utal af forskellige typer, størrelser og materialer, der kan dække langt de fleste tætningsbehov.

Men selvom vi har så omfattende et produktprogram, er det ikke altid nok! Derfor fremstiller vi også tætningsløsninger efter mål i både plast og gummi i vores egen produktion. Og vi hjælper altid gerne, hvis du har en akut udfordring med en ukendt tætningsløsning eller har brug for professionel sparring om materialevalg og udformning.

Levering til tiden
Vi sørger for hurtig og sikker levering af alle dine bestillinger, som oftest inden for 24 timer. Hvis det virkelig haster og du har mulighed for selv at hente, kan du også afhente din ordre fra en sikret udleveringsboks hos os i Ringe på Fyn døgnet rundt.

Har du brug for hurtig hjælp?
Så kontakt os; vi sidder klar til hurtigt at hjælpe dig videre. Vores erfarne medarbejdere kender branchen, så de kan vejlede dig, uanset hvilken tætningstype eller -størrelse, du har brug for.

Om os
Carsten Holm A/S producerer og forhandler standard- og specialtætninger til hydrauliske, pneumatiske, statiske og roterende applikationer, og er med over 135.000 varenumre den største lagerførende virksomhed i branchen. Den familieejede virksomhed blev grundlagt af Carsten Holm i 1979 og ledes i dag af sønnen Ulrik Holm. Carsten Holm A/S er ISO 9001:2015-certificeret. 

Virksomheden har hovedkontor, lager og produktion i Ringe på Midtfyn og har derudover salgskontor og lager i Sverige og Kina.

Carsten Holm A/S
Kielbergvej 16
5750 Ringe
Faaborg-Midtfyn Kommune
Danmark
CVR nummer: DK89490812
P nummer: 1002819901

Kontaktperson

Michael Jacques Lauritsen
Salgschef
+45 28 55 54 71 mjl@carstenholm.dk

Send til en kollega

0.047