23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Linatech A/S fokuserer fremover på 4 forretningsområder

Ejerkreds og ledergruppe hos Linatech A/S arbejdet på en række initiativer, som skal fokusere virksomheden på de største kernekompetencer og brancher.

De 4 største brancher hos Linatech er Vind, Medico, Industri og Transport, som udgør over 90% af omsætningen, og som forventes at have det største vækstpotentiale for virksomheden fremover.

Derfor vil Linatech nu fokusere på disse brancher, og styrke vores position som den innovative og professionelle partner for vores kunder i disse brancher.

Linatech skal være et Videnshus, og vi skal synliggøre, at vi har det sorte bælte i svejsning. Vores motto og slogan for de strategiske initiativer er ”Profitabel kvalitet til tiden”.

I forlængelse af ovenstående, har ejerkredsen besluttet at afvikle Serviceafdelingen, som i høj grad håndterer kunderne i brancherne Levnedsmiddel og Fjernvarme.

Vi har længe arbejdet på en løsning, hvor Serviceafdelingen blev overdraget til anden side, og det er nu faldet på plads. Vores servicechef, Lars D. Christensen, har dannet et selskab under navnet BL Steel, og han vil fra og med 2. oktober stå til rådighed for vores kunder i Levnedsmiddel og Fjernvarme, og ligeledes enkelte kunder i vores Industri branche, som gennem årene langt overvejende har fået løst serviceopgaver hos Linatech A/S. Lars kan også fremover kontaktes på mobilnummer 60 38 21 93.

Serviceafdelingen hos Linatech A/S har gennem årene arbejdet med tre hovedopgaver: 1) Slutmontage på produkter inden levering, 2) Installationsopgaver hos kunden, og 3) Løbende serviceopgaver hos kunden, og primært i Levnedsmiddel og Fjernvarme.

Fremover vil Linatech selv stå for slutmontagen på fabrikken i Thorning, og installationsopgaver hos kunderne i brancherne Vind og Industri.

Vi glæder os nu til at kunne dedikere flere ressourcer til brancherne Vind, Medico, Industri og Transport, og vi ser frem til at styrke relationerne og samhandlen med både eksisterende og nye kunder.

For nærmere information kontakt venligst undertegnede.

Med venlig hilsen
Linatech A/S
Lars Rahbæk, Adm. Direktør

LINATECH A/S
Rydhaugen 9
Vium
8620 Kjellerup
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84039810
P nummer: 1003210187

Kontaktperson

Lars Rahbæk
Adm. Direktør og medejer
+45 40132264 lra@linatech.dk

Send til en kollega

0.047