23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Carbi certificerer de første produkter

Stigende efterspørgsel efter grønne affaldsløsninger giver vækst i Carbi. Hos Erhvervshus Midtjylland henter virksomheden adgang til rådgivning, ressourcer og viden.

Affaldsløsninger, der falder ind i de flotte omgivelser på Det Kongelige Teater og operaen i København. Det er en af de spændende opgaver, Carbi ApS i Herning har løst det seneste år.

Carbis syv medarbejdere har travlt, for der er stigende efterspørgsel i danske virksomheder efter løsninger, der sorterer affald som æbleskrog, kaffekrus og papir fra madpakken.

”Vi hjælper med at forvandle affald til ressourcer med veldesignede sorteringsmøbler. Og uanset om kunden er en stor offentlig virksomhed eller en mindre privat, skal affaldsstationerne falde ind i interiøret”, siger salgsdirektør og medejer Peter Brahe.

Carbi vil gøre det lettere for virksomhederne at sortere deres affald. De fleste produkter sælges i Danmark, men virksomheden eksporterer også. Mest til de andre nordiske lande.

Om en måned starter en produktchef i en nyoprettet stilling. Han skal primært arbejde med den grønne omstilling, som Carbi har skruet op for med hjælp fra Erhvervshus Midtjylland.

”Der er et hav af krav, som vi virksomheder skal leve op til, og vi vil ikke stå bagerst i bussen, men være de bedste. Derfor går vi i gang med en miljøcertificering, når vores nye produktchef er startet”, siger Peter Brahe.
 
Strategiprojekt og CO2-regnskab 
Han er meget glade for samarbejdet med Erhvervshus Midtjylland. Sidste år søsatte Carbi et strategiprojekt.

”Det var et rigtig godt projekt, som har hjulpet os med at sætte retningen for de kommende år, og bl.a. derfor vokser Carbi”, understreger Peter Brahe.

Siden har Carbi søgt og fået bevilget tilskud til grøn omstilling fra SMV: Grøn. Projektet er afsluttet og har resulteret i et CO2-regnskab for virksomheden og initiativer, der skal begrænse udslippet af CO2.

Derudover har Carbi nu en liste med 13 forlag til forbedringer. Beslutningen om at ansætte en produktchef, som får hovedansvaret for den grønne omstilling, er et af de punkter, som det nu er muligt at sætte flueben ved.

Erhvervshus Midtjylland har været super hjælpsomme og givet os adgang til rådgivning, ressourcer og viden. Økonomisk hjælp til projekter gør os mere konkurrencedygtige”, fremhæver Peter Brahe.

Book uforpligtende sparring
Uanset branche og hvad enten du har brug for sparring om strategi, salg, markedsføring, kapital, eksport, grøn omstilling, digitalisering eller noget helt andet, er vi klar til at hjælpe. 

Det er både gratis og uvildigt - og koster kun din tid. 

Book et møde med Erhvervshus Midtjylland

Erhvervshus Midtjylland
Åbogade 15
8200 Aarhus N
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30089456
P nummer: 1012868401

Send til en kollega

0.062