23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mød BELKI på AMB 2016 og lad os præsentere, hvad vi kan...

BELKI teknik ApS producerer og sælger en bred palette af produkter til filtrering og separering af procesvæsker. Vores kunder findes hovedsageligt indenfor metalindustrien.

BELKIs produktpallette dækker bredt fra små olieseparatorer til komplette centralanlæg for kølesmørevæske og vaskevand. På AMB messen fremviser vi bl.a. følgende produkter fra vores sortiment:
- BELKI Ultra Mag 1 og 3 med rensestation, som er vores inline magnetfiltre
- BELKI Olieseparator 321 med kopsug
- BELKI Buet båndfilter 5.10 med tank og olieseparator 211 H
- BELKI Coolant Service Unit
- BELKI Magnetfilter 3.10A

BELKI teknik har beskæftiget sig med filtrering siden 1989. Vores produktion af olieseparator startede i 1993. Vi kan med stolthed sige at vore produkter er blevet vel modtaget hos velkendte kunder. Flere bilfirmaer forskriver BELKI Olieseparator. Vi har leveret udstyr til mange kendte firmaer såsom VW, Daimler, Opel, BMW og GM. Senest har Ford Motorkompagni godkendt BELKI Olieseparator som en del af leverancen af vaskeanlæg.

BELKI sælger sine produkter gennem eget salgsselskab. I Tyskland er det BELKI Filtertechnik GmbH og i USA er det BELKI Filtration LLC. Øvrige markeder betjenes igennem forhandlere eller direkte fra BELKI teknik ApS.

På AMB 2016 vil BELKI fremvise et udpluk af det udstyr vi tilbyder til filtrering og separering af procesvæsker. Det vil være en fornøjelse at byde vores danske kunder og partnere velkommen på standen. Mød os i Hal 6 på stand 6B39.

BELKI teknik ApS
Fårupvej 19
8840 Rødkærsbro
Viborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28297068
P nummer: 1003215220

Send til en kollega

0.047