23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DC-Supply A/S leverer specialbygget 40-fods High Cube container med ekstra højde

DC-Supply A/S – Danish Container Supply har netop leveret en specialbygget 40 fods High Cube container med ekstra højde til en industri kunde.

Behov for skræddersyede container løsninger, der kan håndtere helt unikke udfordringer, opstår ofte inden for industrien. Hos DC-Supply A/S kan vi på eget værksted skræddersy enhver container,  så løsningen imødekommer den enkelte kundes specifikke behov og krav.  Her har vi netop leveret en specialbygget 40 fods High Cube container med ekstra højde til en industri kunde. 

Den ekstra høje specialbyggede container er både isoleret og kommer med varmeanlæg og elektrisk port i gavlen. Højden er øget til 3792 mm – næsten en hel meter højere end standardhøjden på en 40 fods High Cube container. 

Containeren er efter kundens ønske malet i antracitgrå (RAL 7016) og er tillige udstyret med 70 mm Rockwool isolering - også under gulvet - som i samspil med varmeanlæg gør det muligt for containeren at opretholde en stabil minimumstemperatur på 30°C i dansk klima.

Besøg vores hjemmeside og se mere om projektet her.

Vil du vide mere om de mange muligheder for specialtilpasning af containere til industrien, så kontakt gerne vores salgsteam. Her møder du en gruppe erfarne eksperter, der er klar til at hjælpe med netop dit projekt.

Ring til os på +45 70131380
Skriv til os på info@dc-supply.dk

DC-Supply A/S - Danish Container Supply
Virkelyst 8
9400 Nørresundby
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70895315
P nummer: 1002330580

Kontaktperson

JB

Send til en kollega

0.047