23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Slæbebåden Joulius

Sommeren bød også på en tur til Assens for et par af vores serviceteknikere, der skulle udføre en omfattende overhaling af slæbebåden Joulius’ Brunvoll thruster.

Udløber
13. september 2024

Denne opgave var en teknisk god opgave, som vores tekniker-team trådte til med ekspertise og præcision. De fik adskilt thrusteren, og de installerede nye lejer og pakdåser, dette for at sikre optimal ydelse og pålidelighed. 

Vores teknikere udførte akseopretning og arbejdede på OD-boksen for at sikre, at alt var perfekt afstemt. Vi indjusterede propelbladene for at maksimere effektiviteten og manøvredygtigheden af slæbebåden.

Vi er stolte af vores partnerskab med Assens Skibsværft, som stillede deres værkstedsfaciliteter til rådighed for dette projekt.

Dette projekt er et fremragende eksempel på vores engagement i at levere førsteklasses service inden for skibsreparation og -vedligeholdelse. Vores team er klar til at tackle selv de mest komplekse udfordringer, og vi er taknemmelige for tilliden, som blev vist os på denne opgave.

Har du brug for professionel assistance inden for skibsindustrien? Tøv ikke med at kontakte os. Vi ser frem til at hjælpe dig med dine behov.

West-Marine A/S
Fiskerihavnsgade 30
6700 Esbjerg
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13801282

Kontaktperson

EGN
Evan Gade Nielsen
egn@west-marine.dk

Send til en kollega

0.031