23948sdkhjf
Del siden
Annonce

AstraZeneca udvider online ventilatorovervågning med systemer fra SPM

SPM har modtaget en omfattende ordre fra det biofarmaceutiske selskab AstraZeneca vedrørende onlinesystemet Intellinova.

Ordren består af SPMs mest avancerede online tilstandskontrolsystem, Intellinova Parallel EN. Leverancen omfatter seks systemenheder med i alt et hundrede og otte tilgængelige kanaler til vibrationsovervågning. Målesystemerne vil overvåge tyve produktionskritiske indblæsnings- og udsugningsenheder på AstraZenecas Snäckviken og Gärtuna produktionsfaciliteter i Södertälje. Ventilatorernes mekaniske tilstand vil blive målt ved hjælp af DuoTech accelerometeret, der kombinerer vibrations- og stødpulsmåling i samme sensor med de patenterede målemetoder SPM HD og HD ENV, såkaldt HD-teknologi.

AstraZenecas ansvarlige for tilstandsbaseret vedligeholdelse (CBM i driftsafdelingen) Tony Westerberg kommenterer investeringen: "Ved at installere flere sensorer til overvågning på kritisk udstyr får vi bedre kontrol over udstyrets tilstand og kan planlægge udskiftning af komponenter i god tid sammen med produktionen. På den måde reducerer vi nedetiden for produktionssektionerne og undgår samtidig nedbrud, der kan være meget omkostningsfulde. Onlineovervågningen frigør også tid for driftsteknikere til at arbejde mere proaktivt og afsætte en større del af deres arbejdstid til forebyggende vedligeholdelse.

I 2020 leverede SPM onlinesystemet Intellinova Compact til AstraZeneca til overvågning af en række produktionskritiske ventilatorer i ventilationsaggregater, der betjener produktionslokaler med høj renhedsklasse eller strenge klimakrav. Installation af sensorer og kabler i denne nye ordre blev afsluttet i løbet af sommeren, mens installation af systemenheder og idriftsættelse er planlagt til at finde sted i løbet af efteråret.

AstraZeneca er en af ​​Sveriges vigtigste eksportvirksomheder med aktiviteter i Göteborg, Södertälje og Stockholm. Af de omkring 7.800 mennesker, der arbejder med forskning, produktion og markedsføring af lægemidler, arbejder 4.600 mennesker på faciliteterne i Södertälje.

SPM Instrument AB
Finningevägen 71
645 42 STRÄNGNÄS
Strängnäs kommun
Sverige
CVR nummer: SE5561324228

Kontaktperson

Tomas Årman
Salgschef
tomas.arman@spminstrument.se

Send til en kollega

0.422