23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Busch demonstrer den nyeste teknologi indenfor Analytics og R&D på LabDays 2023

Busch deltager i årets LabDays messe i Aarhus fra den 13. til 14. september. De præsenterer deres nyeste vakuumløsninger til laboratorier og forskning, herunder Busch FOSSA Scrollvakuumpumpen og VacTest vakuummåleudstyr. Alle er velkomne til at komme forbi og se pumpernes høje kvalitet demonstreret direkte på messestand nr. 41 samt diskutere deres behov med Busch's eksperter.

Busch vil i år stå klar på årets LabDays messe, som i år bliver afholdt i Aarhus Congress Center, fra d. 13-14. september.

Vi ser frem til at møde partnere og kunder på dette års LabDays Aarhus Messe, hvor vi igen i år deltager i de gode rammer, som Aarhus Congress Center tilbyder – i hjertet af Aarhus. Hos Busch vil vi præsentere vores nyeste vakuumløsninger til Analytics og R&D. Du vil kunne høre om, hvordan Busch, vha. en bred vifte af vakuumteknologier, er i stand til at levere den rigtige løsning til enhver anvendelse i laboratorier – fra en enkelt laboratorievakuumpumpe til skræddersyede vakuumsystemer.

Nøjagtige analyseresultater, gentagne eksperimenter og produktivitet er uundværligt i ethvert laboratorium eller forskningsfacilitet. Støjfri drift og lav varmeemission er yderligere nøglefaktorer for et godt arbejdsmiljø. På LabDays 2023 udstiller Busch FOSSA Scrollvakuumpumpen, der netop har den rigtige vakuumteknologi til at imødekomme disse krav. Pumpen er hermetisk forseglet, 100% oliefri og ideel til pumpning af luft eller transport af gasser uden lækage eller luftforurening. Det tilmed høje vakuumniveau og meget lave støj- og vibrationsniveau gør altså denne vakuumpumpe perfekt til analytiske og videnskabelige applikationer. Takket være det kompakte design kræver FOSSA scrollvakuumpumper fra Busch ingen speciel montering. Dette gør opsætningen hurtig og nem og giver samtidig en høj grad af pumpemobilitet.

Busch præsenterer også VacTest vakuummåleudstyr på dette års LabDays.
Udstyret er specielt designet til at kombinere de nyeste fremskridt inden for vakuummåling med enestående kvalitet og giver en innovativ og omfattende portefølje af aktive vakuummålere og styreenheder. Robust konstruktion, pålidelighed og fremragende målepræcision er nøglefunktioner ved disse enheder, hvilket gør dem til det ideelle valg til overvågning og kontrol af vakuumprocesser, hvad enten det er inden for industri eller forskning. Flere avancerede teknologier tillader et bredt måleområde der dækker alle vakuumniveauer med stor nøjagtighed.

Kom forbi og se vores demonstration, når vi sammen med vores Fossa Scrollvakuumpumpe viser, hvordan de forskellige VacTest virker. Vi står klar til en snak omkring jeres udfordringer og så kommer vi i fællesskab på en løsning. Vi ses i Aarhus!

Vil du læse flere spændende nyheder, interessante cases og udvide din horisont inden for vakuum, kan du skrive dig op til Buschs nyhedsbrev eller følge dem på LinkedIn.

Busch Vakuumteknik A/S
Parallelvej 11
8680 Ry
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK77282912
P nummer: 1001957067

Kontaktperson

RA
Ralf Andersen
Teamleder Intern salg & Marketing
Ralf.andersen@busch.dk

Send til en kollega

0.047