23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ledelsesskift ved JS Proputec

I dag er en særlig dag. En flot vækstrejse og stadig stigende markedsmuligheder for den Hjørringbaserede pumpevirksomhed JS Proputec har medført at nuværende CEO, Anders Rytter Madsen, har ønsket at rette hele sit fokus mod markeds- & forretningsudvikling. Anders vil derfor fra 1. september 2023 fortsætte som CCO i virksomheden. Charlotte Møller Damgaard indtræder samme dato som ny CEO.

Charlotte Møller Damgaard tiltræder stillingen i dag. Hun har inden opstarten besøgt virksomheden for at hilse på alle medarbejdere, og alle har set frem til denne dag med store forventninger. Charlotte Møller Damgaard kommer fra en stilling som Supply Chain Director fra en større projektvirksomhed. Hendes ekspertise inden for driftsledelse og optimering af værdikæden fra ende til ende gør hende til et fremragende match til virksomhedens ambitiøse mål om at blive en betydelig leverandør af lamelpumpeløsninger.

Et stærkt ledelsesteam med en fælles vision for fremtiden
Fremadrettet udgør Charlotte Møller Damgaard og Anders Rytter Madsen direktionen i virksomheden. Deres kombinerede ekspertise, færdigheder, erfaring og fælles engagement i JS Proputec's succes sikrer en lys fremtid for virksomheden og alle samarbejdspartnere.

Tillykke til begge! 

JS Proputec A/S
Hvidevold 1
9800 Hjørring
Hjørring Kommune
Danmark
CVR nummer: DK89901510
P nummer: 1002829104

Kontaktperson

Send til en kollega

0.049