23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Køb også dine vibrationsdæmpere hos Carsten Holm A/S

Leverandør og producent af standard- og specialtætninger Carsten Holm A/S har i mange år været kendt for deres brede sortiment af tætninger og pakninger, men nu har de udvidet sortimentet med et nyt produktområde – nemlig vibrationsdæmpere.

Af Karina Davids - kd marketing support 

”Udvidelsen af vores sortiment sker som en naturlig reaktion på, at vi de seneste år har oplevet en stigende efterspørgsel på vibrationsdæmpere. Vi har tidligere skaffet dem hjem på forespørgsel fra kunder, så leveringstiden har været lidt længere end normalt, men det er slut nu”, fortæller Michael Jacques Lauritsen, salgschef i Carsten Holm A/S.

Dag-til-dag-levering
Carsten Holm A/S har nu taget vibrationsdæmpere ind i standardsortimentet og har valgt at have en lang række typer og størrelser på lager. Det betyder, at virksomheden nu tilbyder vibrationsdæmpere med samme dag-til-dag-levering som på de øvrige produkter.

”Vibrationsdæmpere findes i en lang række af de maskiner, motorer og pumper samt andet teknisk udstyr med bevægelige, roterende eller pulserende dele, som vi i forvejen leverer pakninger og tætninger til, så det giver rigtig god mening at inkludere dem i vores eksisterende sortiment – og samtidig åbner det op for helt nye muligheder for at byde ind på sager, hvor vi førhen ikke har kunnet være med”, forklarer Michael Jacques Lauritsen.

Ring eller skriv
Vi har altid et stort varelager, så 98 % af alle ordrer leveres til kunderne dagen efter, de er bestilt. Find yderligere informationer på vores hjemmeside, eller kontakt vores kundeservice på tlf. 62 62 52 55 eller skriv en mail og få hjælp med det samme.

Om Carsten Holm A/S
Carsten Holm A/S producerer og forhandler standard- og specialtætninger til hydrauliske, pneumatiske, statiske og roterende applikationer, og er med over 135.000 varenumre den største lagerførende virksomhed i branchen. Den familieejede virksomhed blev grundlagt af Carsten Holm i 1979 og ledes i dag af sønnen Ulrik Holm. Carsten Holm A/S er ISO 9001:2015-certificeret. 

Virksomheden har hovedkontor, lager og produktion i Ringe på Midtfyn og har derudover salgskontor og lager i Sverige og Kina.

Carsten Holm A/S
Kielbergvej 16
5750 Ringe
Faaborg-Midtfyn Kommune
Danmark
CVR nummer: DK89490812
P nummer: 1002819901

Kontaktperson

Michael Jacques Lauritsen
Salgschef
+45 28 55 54 71 mjl@carstenholm.dk

Send til en kollega

0.094