23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sikker og problemfri bevægelse!

AVN Teknik A/S viser en ny generation af aktuatorer, når dørene åbnes til Automatik messen i Brøndby Hallen den 13.-15. september.

Ny elektrisk aktuator
Den nye elektriske lineære aktuator, fra producenten Thomson, kombinerer kraft og slaglængde på et hidtil uset niveau.

Enkel, sikker og problemfri bevægelse
Electrak® HD er velegnet til tunge industrielle applikationer, hvor overgangen fra hydraulisk til elektrisk aktivering er ideel. Electrak® HD vil derfor være interessant for maskinbyggere, da aktuatoren er enklere og hurtigere at installere, sammenlignet med hydraulik- og pneumatiksystemer. Desuden kræver hydrauliske og pneumatiske systemer hyppigere vedligeholdelse, hvor Electrak® HD er total vedligeholdelsesfri.

Electrak® HD
Electrak® HD aktuator serien har optimeret design og indbygget kabelføringskanaler med integreret stik og en manuel override-funktion på hver aktuator og kan derfor håndtere applikationer, hvor andre aktuatorer må give fortabt. Electrak® HD formår, som den eneste på markedet, at håndtere last på op til 1.000 kg op til 1.000 mm på én og samme tid

Stand alone controller
Electrak® HD har indbygget controller med forskellige funktioner og J1939 CAN-bus support.  Aktuatoren er forsynet med Electrak Modular Control System (EMCS), som er den mest avancerede elektroniske controller, som er tilgængelig i elektriske lineære aktuatorer i dag. EMCS eliminerer behovet for yderlig styring og overvågning af aktuatoren og giver dermed mulighed for at designe aktuator applikationen, så den giver højere kraft og længere slaglængde sammenlignet med andre aktuatorer.

Ekstrem hårdfør
Producenten Thomson har udviklet Electrak® HD til at kunne klare de hårdeste komponenttests på markedet. Electrak® HD har gennemgået en salt spraytest på 200 timer, vibrations- og temperaturtests og kan klare temperaturer fra – 40°C til + 85°C.

Den ydre konstruktion er udført i anodiseret aluminium, som giver en optimal korrosionsbestandighed.  IP69K er bevis på, at Electrak® HD kommer bedst til sin ret, når den anvendes under de mest barske betingelser, og hvor der f.eks. indgår olie, vand, kunstgødning, syre og snavs. Electrak® HD kan løse opgaver inden for fødevare-, medicinal og procesindustrien samt maritime applikationer – kort sagt inden for alle områder. 

Reducerer strømforbruget
Den høje kvalitet af kuglespindel samt el-motoren kan tilsammen reducere strømforbruget med op til 20%. Indbygget dynamisk bremsning reducerer strømforbruget ved nedbremsning, og valgfrit ”low level” skift med automatisk dvaletilstand reducerer også omkostningerne.

Electrak® HD er støjsvag og energieffektiv, hvilket giver et bedre arbejdsmiljø og opfylder de stadig voksende krav til miljøvenligt udstyr.

Safety First        
Electrak® HD har indbygget overbelastningsafbryder, som afbryder motoren ved forkert last. Aktuatoren er også forsynet med en sikkerhedsmøtrik, så aktuatoren er sikker at betjene – selv ved håndtering af meget tung last op til 1.000 kg. Konstant overvågning af kritiske parametre, såsom spænding, strøm, overlast, motortemperatur samt automatisk ”end of stroke” og dynamisk bremsning, er standard på alle Electrak® HD aktuatorer, hvilket sikrer optimal udførelse, nøjagtighed og sikkerhed. Electrak® HD overvåger endda omgivelsestemperaturen.

Se Electrak® HD på AVN Tekniks stand B1020.

 

 

 

 

AVN Teknik A/S
Dalager 1
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54579128
P nummer: 1002020833

Kontaktperson

Cecilie Harder
Marketingkoordinator
+45 43 24 55 40 ceh@avn.dk

Send til en kollega

0.047