23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kemppi er nu også svejsehandsker

Hos Kemppi forstår vi svejsning. Med den nye serie af svejsehandsker holder vi os til de højeste standarder for både sikkerhed og design og ønsker at tilbyde de bedst mulige handsker til enhver situation. Når det er Kemppi er det designed for welders.

Kemppi sikkerhedshandsker til svejsning er udviklet af svejseeksperter til svejsere, som vil føle sig trygge under alle forhold, når de udfører deres håndværk.

Vi har lagt samme omhu og præcision i designet af Kemppi handskerne, som vi gjorde, da vi designede vores svejseudstyr. Kemppi handskerne lever i sandhed op til sloganet Designed for welders. Du kan også stole på, at disse handsker ikke bare er sikre – de er Kemppi-sikre. 

Kemppi handsker fås i to forskellige prisklasser: En Pro Line lavet af materialer i højeste kvalitet med ekstra beskyttende og funktionelle egenskaber og en Craft Line af svejsebeskyttelseshandsker, der ganske enkelt er virkelig, virkelig gode. Begge linjer passer til både kvindelige og mandlige svejsere og fås i en lang række størrelser. 

Kemppi A/S
Literbuen 09
2740 Skovlunde
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11450601
P nummer: 1002908817

Kontaktperson

MJ
Mogens Jantzen
sales.dk@kemppi.com

Send til en kollega

0.032