23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vicath EQ hjælper gerne: "Søg tilskud til grøn omstilling i september 2023"

Tilskud til rådgivning om grøn omstilling og bæredygtighed er en mulighed, når puljen SMV 2.0 Grøn åbner i september 2023.

Måske I allerede går med tanker om at gøre mere i forbindelse med grøn omstilling og bæredygtighed. Det kunne for eksempel være CO2 regnskab eller indførsel af miljøledelse. I det hele taget – står din virksomhed overfor for nye investeringer eller ønsker rådgivning på vejen mod den grønne omstilling? Så er der muligheder for tilskud.

CEO i Vicath EQ ApS, Camilla Fibiger Gausdal, oplyser "Vi har mange års erfaring med arbejdet omkring  bæredygtighed, CO2 regnskaber, CSR og implementering af f.eks. miljøledelse. Vi har et ønske om at hjælpe vores kunder, så de både kan have en god drift, og også kan leve op til de mange krav, de måske står overfor fra forskellige interessenter".

Camilla afslutter smilende, "Det er et område, vi brænder meget for i Vicath EQ, og derfor er det rart at se, at der er flere og flere, der deler denne interesse". 

Vil du vide mere om, hvordan I har mulighed for at bevare en god drift og også arbejde bæredygtigt, kan du f.eks. læse mere her

Vicath EQ ApS
Agerhatten 5A
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32662277
P nummer: 1015733590

Kontaktperson

Jesper Bonde
Salgskonsulent
+45 65154450 jeb@vicatheq.dk

Send til en kollega

0.047