23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Minipack-Torre er tilbage hos Genpack

Kvalitets pakkemaskiner fra Minipack-Torre er igen i forhandling hos Genpack

Nu bliver det igen let at få krympepakkemaskiner af bedste kvalitet fra den italienske producent Minipack-Torre. Genpack i Farum er tilbage som forhandler, og med fyrre års erfaring med salg af Minipack maskiner, egen serviceorganisation og et omfattende reservedelslager er sikkerheden for maksimal produktionstid sikret.

Med den komplette produktportefølje fra helt små bordmodeller af krympepakkere, velegnet til den lille butik, over de kendte driftsikre semiautomatiske FM76A modeller til de meget brugervenlige og højtydende PRATIKA automatiske pakkemaskiner. Endelig omfatter produktprogrammet også et omfattende udvalg af vakuumbokse og fuldautomatiske banderoleringsmaskiner til pakning af flasker, æsker, eller andet i håndtérbare kolli.

Det bør nævnes at Minipack-Torre er den oprindelige patenterede opfinder af kammerkrympemaskinerne, og producerer selv alle metaldele, ligesom alle elektriske komponenter er standardkomponenter fra Schneider, Siemens og Elco. Dette giver sikkerhed for priseffektivitet, leverance og enkel integration med den øvrige produktions infrastruktur.

Genpack, producerer og forhandler, udover hele programmet fra Minipack, alle typer poser, PE folier mm.; lukkere til poser og de originale maskiner til automatiske posebinding; posesvejsere og posepakke­maskiner fra opfinderen af posesvejsning Audion; og de originale gaskrympepistoler fra Ripack. Endelig forhandles palleomviklingsmaskiner og komplette pakkelinieløsninger fra førende producenter som Filma og Ear-Flap.

Genpacks konsulenter er klar til at bistå med at find den rette løsning til sikker pakning af jeres produkter.  

Kontakt: sales@genpack.com eller ring 44 48 62 00 og se mere på genpack.com

Genpack A/S
Hirsemarken 6-8
3520 Farum
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15046244
P nummer: 1000850644

Kontaktperson

HCG
Henrik Carøe Gjellebøl
Salgsdirektør
hcg@genpack.com

Send til en kollega

0.047