23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dansk producent af specialløsninger i gummi

Gravlund Industrigummi producerer på egen fabrik i Danmark og benytter udelukkende europæiske leverandører.

Vores speciale er udvikling og produktion af alle former for tekniske komponenter i gummi – fra simple gummipakninger til komplekse specialløsninger. Med firmaets 70 års erfaring i gummibranchen har vi stor ekspertise i at rådgive om udformning, funktionalitet og materialevalg til efterfølgende produktion. Vi er ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018 certificeret. 

Industri 
Vores kunder spænder fra mindre produktionsvirksomheder til store, internationale medicinalvirk-somheder i Danmark og udlandet. Ved nye støbeopgaver er vi med i udviklingsprocessen fra idé til færdigt produkt, hvilket omfatter udviklingen af støbeforme, hvor vi benytter os af et stort netværk af danske værktøjsmagere hver med sin kompetence. Vi producerer i alle seriestørrelser fra 1 stk til 100.000 stk. 
 
Transport 
I de seneste 12 år har vi været leverandører af gummiemner, profiler og gummi/metalforbindelser til transportsektoren. En af vores forcer er vores netværk af gummiblanderier i Europa, som sikrer høj og ikke mindst ensartet kvalitet til enhver tid, oftest i brandhæmmende gummi. Yderligere udfører vi renoveringsopgaver af gummi/metalkomponenter, hvor vi står for hele entreprisen. Til denne sektor leverer vi endvidere en del standardgummivarer. 
 
Medico 
Inden for denne branche stilles der meget store krav til gummikomponenter hvad angår kvalitet og godkendte gummikompounds, som eksempelvis er biokompatible eller i overensstemmelse med FDA. Vi løfter disse opgaver for vores Medicokunder såvel i udviklingsfasen og senere i en produktion med seriefremstilling. Typisk inden for denne produktion af gummikomponenter udfører vi den nødvendige kontrol, som kunderne kræver. 
 
Offshore og Marine 
Vi er leverandører af produkter til offshore-branchen, som lever op til de meget skrappe krav i denne branche hvad angår produktkvalitet, dokumentation og leveringsdygtighed. Det samme gælder Marine-industrien, hvor vores produkter blandt andet indgår i avancereret undervandsudstyr. Produkterne udvikles i samarbejde med vores kunder og mulige løsninger kan løbende testes i vores produktion. Vi producerer også efter færdigudarbejdede tegninger, og bidrager med optimeringer af de udviklede løsninger baseret på vores lange erfaring i denne branche. 
 
Design 
Dansk design er unikt, og vi er valgt som dansk leverandør til produktionen af mange forskellige produkter inden for dansk design. Vi bidrager i udviklingsprocessen med vores viden om gummiets egenskaber og muligheder inden for produktion, hvilket kan bidrage til æstetikken og funktionaliteten af slutproduktet. Vi støber gummiemner, vulkaniserer gummi på metaldele, og kan stå for totalleverancer fra indkøb af metaldele, støbning og pakning i kundeemballage.  
 
Kontakt 
Kontakt os på telefon 4466 9830, skriv til os på info@gravlund.dk eller læs mere på www.gravlund.dk

Gravlund Industrigummi A/S
Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31491436

Kontaktperson

MG
Mads Gravlund
Salgschef
mads@gravlund.dk

Send til en kollega

0.047