23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gummi på plast krævede en ekstra indsats

Gravlund Industrigummi har udviklet en speciel teknik til at få gummi til at hæfte på plastmateriale.

En international kunde i VVS-branchen henvendte sig til den danske gummiproducent med en helt særlig forespørgsel: Er det muligt at støbe gummi direkte på et plastemne uden at gå på kompromis med kvalitet eller levetid?

For at opnå et færdigt produkt med en mere effektiv pakning med lang levetid måtte eksperterne hos Gravlund Industrigummi kombinere deres viden og erfaring for at sikre en tilstrækkelig vedhæftning på plastmaterialet. En 0,5 millimeter tyk gummikant blev støbt på hjulet, som herefter kan fungere som pakning i kundens applikation.

Udfordringer modtages altid med nysgerrighed og opfindsomhed hos Gravlund Industrigummi. Har du en umulig udfordring - eller blot en krævende opgave, der skal løses effektivt - er du velkommen til at kontakte den danske gummifabrik på telefon 7087 9265 eller info@gravlund.dk.

Om Gravlund Industrigummi:

  • Egen produktion i Ballerup ved København sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering. Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt.
  • Certificeret i ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018.
  • Opretholder for 9. år i træk den højeste kreditrating, AAA.
Gravlund Industrigummi A/S
Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31491436

Kontaktperson

MG
Mads Gravlund
Salgschef
mads@gravlund.dk

Send til en kollega

0.048