23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gummihåndtag med særlige krav til silikonekvaliteten

Produkter til medico-branchen er underlagt mange krav til kvalitet og udformning.

Hos Gravlund Industrigummi går vi altid til opgaven med sans for kvalitet og æstetik, og derfor er vi også glade for udfordringer fra medico-industrien. Som i dette tilfælde, hvor vi var med i hele udviklingsprocessen på et produkt til ørelæger.

Et gummihåndtag lyder umiddelbart som en simpel opgave, men med et indbygget kamera er der store krav til både kvalitet og dokumentation, når et fremmedlegeme skal i kontakt med menneskekroppen.

Derfor blev håndtaget støbt i en fødevaregodkendt (FDA) silikonegummi, som også gjorde det muligt at indstøbe den helt unikke farve.

Gravlund Industrigummi var med fra start på hele projektet og leverer i dag serieproducerede emner, som sendes videre til montering med det færdige produkt.

Følg os gerne på LinkedIn, hvis du har lyst til at se hvilke spændende projekter, vi bidrager med til det danske erhvervsliv.

Om Gravlund Industrigummi:

  • Egen produktion i Ballerup ved København sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering.
  • Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt.
  • Certificeret i ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018.
  • Opretholder for 9. år i træk den højeste kreditrating, AAA.
Gravlund Industrigummi A/S
Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31491436

Kontaktperson

MG
Mads Gravlund
Salgschef
mads@gravlund.dk

Send til en kollega

0.047