23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Invertek kalkulator til beregning af energi og udgiftsbesparelse ved drift.

En frekvensomformer er smart når hastigheden på en motor skal reguleres, men ganske vigtigt så sparer man også store mængder strøm når hastigheden tilpasses behovet. Invertek kalkulatoren beregner dine besparelser.

Mange tekniske installationer, samt teknisk udstyr omfatter elmotorer der startes og stoppes af et indbygget elektronisk kontrolsystem der henter sine input fra diverse signalgivere for tryk, temperatur, fugtighed etc.

Der findes endda tekniske installationer hvor udstyret startes og stoppes manuelt af operatører i produktionen.

Et fælles faktum for de ovennævnte installationer er, at elmotoren altid kører med fuld hastighed når den er i drift, uanset om behovet i anlægget kunne klares med en lavere hastighed. Dette betyder at motoren altid optager mest mulig energi uanset hvilket behov der skal opfyldes.

Hvis motoren istedet drives via en frekvensomformer, så kn man regulere hastigheden på ventilatoren, kompressoren, pumpen etc. ned til et niveau som svarer til det behov som produktionen, eller omgivelserne har behov for.

Ved at reducere hastigheden på motoren, så reduceres energi forbruget væsentligt, faktisk i et omfang så investeringen i en frekvensomformer kan betales tilbage på ganske få måneder.

For at sætte tal bag dette, så har INVERTEK Drives udviklet en KALKULATOR som kan bergne hvor meget energi og dermed penge der kan spares på en reguleret drift ift en start/stop, eller manuelt reguleret drift.

Du kan finde Invertek energi besparelses kalkulatoren lige her.

Vil du vide mere om Invertek frekvensomformere, herunder priser, varer på lager, programmering, eller muligheder, så er du altid velkommen til at kontakte vor produktchef Brian Ziegler på 60208040. eller mail: bz@robotech.dk.

ROBOTECH A/S
Blokken 31
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31936497
P nummer: 1014994277

Kontaktperson

Brian Ziegler
Produktchef
+45 60208040 bz@robotech.dk

Send til en kollega

0.047