23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Er ultralydssvejsning noget for din virksomhed?

Med ultralydssvejsning er det ikke altid, at der absolut skal laves specialværktøjer for at kunne vurdere om ultralydsvejsningen virker som den skal.

Ved Rinco Ultrasonics Danmark har vi altid et par testhorn liggende, som kan anvendes til en enkel og hurtig afklaring, om dette er rette vej for kunden at gå. Dette inkluderer:

●     Maskiner

●     Et antal test sonotroder / testsvejsehorn

●     Forskelligt værktøj til at fastspænde emner med

Vi har mulighed for at lave valide tests, der for kunden er meget værdifulde, når de skal overveje ultralydsteknologien. Det er noget, som vi hos Rinco Ultrasonics Danmark tilbyder som en ekstra service inden, at kunden selv betaler for en masse omkostninger for test, horn mm. 

Vores seneste case involverede en kunde med 3D printede emner i form af et 3D printet holde-fikstur samt et gammelt ALU ultralydshorn fra os hos Rinco Ultrasonics Danmark. Her lavede vi værdifulde tests, som kunden nu kunne analysere på. 

Vores seneste case er blot et af mange eksempler på virksomheder, der er i tvivl om ultralydssvejsning er hensigtsmæssig for dem. Hos Rinco Ultrasonics Danmark vil vi gerne hjælpe med at give en reel og praktisk test, som stort set er den eneste mulighed for at få afklaring. På den måde kan du eller din virksomhed overveje, om det er noget for jer. 

Hos Rinco Ultrasonics Danmark tilbyder vi et hav af anvendelser til svejsning. Tag et kig på vores hjemmeside og bliv inspireret. 

Rinco Ultrasonics Danmark A/S
Saunte Bygade 44D, st.
Saunte
3100 Hornbæk
Helsingør Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19950999
P nummer: 1004146100

Kontaktperson

Send til en kollega

0.078