23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny digital platform forbinder danske løsninger med mexicanske producenter 

Den mexicanske svineindustri har vokseværk. Dét, kombineret med at landet er den 15. største økonomi i verden og huser godt 130 mio. indbyggere, gør det til et attraktivt marked for danske virksomheder, der ønsker at eksportere til Latinamerika. Og udviklingen har en ekstra krølle på halen; The Trade Council i Mexico har for nyligt lanceret en online platform, der kan danne bro mellem danske løsninger på området og det voksende mexicanske behov – og din virksomhed kan blive en del af den.

Platformen hedder Pig Solutions DK. Den tillader besøgende at udforske et samlet udvalg af danske virksomheders løsninger på området inden for eksempelvis ernæring, genetik og udstyr til produktionen. Brugeren kan selv filtrere i overensstemmelse med interesse, lære om de enkelte virksomheders produkter og anmode om mere information. Santiago Latapi Gil, digitaliseringsrådgiver, The Trade Council i Mexico siger om platformen: 

”Vi vil gerne positionere danske virksomheder lige præcis der, hvor de mulige købere i Mexico er. Med indhold på spansk og den danske ambassade i Mexico på sidelinjen, gør platformen afstanden kortere mellem de danske løsninger og det mexicanske marked”.

Nysgerrig? Så besøg platformen her. Du kan læse mere om svineindustrien i Mexico her.

Udenrigsministeriet - The Trade Council
Asiatisk Plads 2
1448 København K
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43271911
P nummer: 1003388448

Kontaktperson

AAS
Arienne Alkemade Sehestedt
+45 33920066 arialk@um.dk

Send til en kollega

0.047