23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Faktorer der påvirker kvaliteten af gear med lavt slør

Produktionen af gear med lavt slør er en udfordrende disciplin. Nøglefaktorer for kvaliteten inkluderer bl.a. ekspertise, præcise maskiner og de rigtige omgivelser.

Produktionen af gear med lavt slør er en udfordrende disciplin. Nøglefaktorer for kvaliteten inkluderer bl.a. ekspertise, præcise maskiner og de rigtige omgivelser.

Ekspertise er en værdifuld og essentiel faktor, der ikke kan måles i penge, og som er afgørende for produktionen af gear med lavt slør.

Ekspertise omfatter viden om applikationen, servomotorer, og valg af materialer, hårdhed og forarbejdning. Det er vigtigt at forstå, at et gear med lavt slør ikke blot er en videreudvikling af “normale” gear

Præcise maskiner er påkrævet
For at producere gear med lavt slør kræves meget præcise maskiner. Udover CNC-centre, herunder dreje- og fræsemaskiner, samt højpræcisionsslibemaskiner. Er det vigtigt at have en egen hærdningslinje helst med forskellige hærdningsprincipper.

Måling af dimensioner og hårdhed er afgørende inden montage. Fortandingen kan kun måles ved hjælp af special værktøj og målemaskiner.

Vibrationsfri og klimatiseret bygning
For at producere gear med minimum af slør skal bygningen være vibrationsfri og fuldt klimatiseret. Det anbefales at placere de mest præcise maskiner, herunder slibe- og målemaskiner, i en kælder for at minimere vibrationernes påvirkning.

Råmaterialet skal akklimatiseres, når det ankommer, og hele fabrikken skal opretholde en konstant temperatur for at undgå dimensionsafvigelser. Selv en lille temperaturafvigelse kan have betydelig indvirkning på gearets kvalitet.

Stort lager betyder kort leveringstid
For at imødekomme en leveringstid på ca. 14 dage har APEX Dynamics opbygget et stort lager af råvarer, så de kan producere det gear, som du har brug for i din produktion.

Skal vi hjælpe dig med at dimensionere dit næste gear?
Benyt vores designværktøj til at vælge dit gear. Så snart du har valgt din motor, gear, udveksling og det maksimale slør, har du mulighed for at downloade tegninger af gearet i flere forskellige formater.

Vi hjælper dig selvfølgelig også gerne med at vælge det rigtige gear til din motor.

Kontakt dit Eegholm team på telefon 7312 1260 for at få rådgivning og vejledning


Kilde: Apex Dynamics, Holland (https://www.apexdyna.nl/

Eegholm A/S
Grundtvigs Allé 165-169
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43520318
P nummer: 1003075557

Kontaktperson

UD
Ulla Damhøj
Marketingansvalig
+45 27103754 usc@eegholm.dk

Send til en kollega

0.031