23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny teknologi skaber behov for nye måletekniske løsninger

Mange virksomheder går i disse år over til nye former for produktion, og der er en øget interesse for bl.a. CT-scannere.

Inden for en række industrier er en epokegørende teknologisk forandringsproces i gang. Internationalt lægges produktionen markant om, bl.a. inden for bilindustrien og luftfartsindustrien. Den igangværende transition fra fossildrevne til eldrevne biler er et eksempel på, hvordan ny teknologi skaber behov for nye måletekniske løsninger.

Behovet for nye løsninger var tydeligt for ZEISS Nordics’ team på 2023-udgaven af Control, Europas største fagmesse for kvalitetssikring.

- Mange virksomheder går i disse år over til nye former for produktion, og der er en øget interesse for bl.a. CT-scannere. X-ray-systemer er også virkelig ved at få luft under vingerne, og her står vi stærkt over for virksomheder inden for medico og life science, siger Aki Kosunen, regional sales manager hos ZEISS Nordics.

Løsninger til ethvert behov

På Control-messen var der lejlighed til at vise, hvordan ZEISS kan imødekomme de aktuelle behov for nye løsninger.

- Vi fik vist bredden i vores portefølje, og de besøgende kunne se, at vi har måleteknisk udstyr til ethvert behov og dertil hørende software til ethvert formål. Det er alt fra håndscannere til større målemaskiner som fx vores stolthed gennem 30 år, ZEISS PRISMO, siger regional sales manager Arnt Espen Melhus, ZEISS Nordics.

Mange nordiske besøgende

ZEISS Nordics var i dialog med et bredt udsnit af virksomheder på Control.

- Der var overraskende mange besøgende fra de nordiske lande. Så det var glædeligt, at vi for første gang efter Covid-19-pandemien kunne invitere nordiske gæster til en middag med deltagere fra fem nordiske lande. Den nordiske middag er en god tradition, som vi var glade for at kunne genoptage, siger Aki Kosunen og Arnt Espen Melhus.

Vil du holde dig opdateret om måletekniske løsninger? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Carl Zeiss A/S
Bregnerødvej 133A, 1. sal
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84786217
P nummer: 1002703834

Send til en kollega

0.034