23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Stærk vedhæftning og høj friktion

Det kræver et solidt materialekendskab, når der skal leveres perfekte gummiløsninger.

En kunde havde til et nyt emne fremsat et ønske om at få en blød gummitype med høj friktion og stærk vedhæftning til metallet, således at det færdige produkt er sikret en lang levetid.

De tre egenskaber går måske ikke umiddelbart hånd i hånd, men takket være det brede sortiment af gummityper i høj kvalitet lykkedes det at sikre kundens ønsker. Gravlund Industrigummi har gavn af sit store netværk af europæiske gummiblanderier som sikrer, at næsten alt er muligt.

Valget faldt på fødevaregodkendt, blød naturgummi i 40 shore; perfekt til en applikation med vedvarende slid og hårde belastninger.

Hos Gravlund Industrigummi er vi ikke bange for at blive udfordret af vores kunder. Har du en spændende udfordring - eller blot en krævende opgave, der skal løses effektivt - er du velkommen til at kontakte den danske gummifabrik på telefon 7087 9265 eller info@gravlund.dk.

Om Gravlund Industrigummi:

  • Egen produktion i Ballerup ved København sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering. Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt.
  • Certificeret i ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018.
  • Opretholder for 9. år i træk den højeste kreditrating, AAA.                
Gravlund Industrigummi A/S
Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31491436

Kontaktperson

MG
Mads Gravlund
Salgschef
mads@gravlund.dk

Send til en kollega

0.047