23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Specialfremstillede gummibøsninger i certificeret kvalitet

Selv små emner kan løse store udfordringer. Sådan er det ofte for kunder hos Gravlund Industrigummi.

Med over 70 års erfaring med kreative og holdbare gummiløsninger har Gravlund Industrigummi haft et væld af udfordringer og opgaver gennem fabrikken i Ballerup. Én af de brancher, som har stor gavn af den danske gummifabriks ekspertise og netværk, er fødevarebranchen.

Der er utallige krav til kvalitet og dokumentation, når en maskine eller et værktøj skal fungere i forbindelse med fødevarer. Derfor kræver det også særlige materialer for at få alt til at gå op i en højere enhed.

Denne lille bøsning består af en indfarvet, FDA-godkendt silikonebøsning med et indstøbt rør af rustfrit stål. Begge materialer lever op til gældende lovgivning og kommer med al dokumentation og certificering fra gummileverandøren, så kunden kan godtgøre, at det færdige emne er som det skal være.

Gravlund Industrigummi tilbyder fødevaregodkendte (FDA) kompounds i de fleste gummityper, farver og hårdheder, takket være et stærkt netværk blandt førende europæiske gummiproducenter. Det gør, at den danske gummifabrik kan levere kvalitetsemner som imødekommer selv de mest krævende kunder.

Kontakt os gerne for en snak om mulighederne på telefon 4466 9830 eller på info@gravlund.dk og hør nærmere om mulighederne for et godt samarbejde.

Følg os også gerne på LinkedIn, hvis du har lyst til at se hvilke spændende projekter, vi bidrager med til det danske erhvervsliv. 

Om Gravlund Industrigummi:

  • Egen produktion i Ballerup ved København sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering. Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt.
  • Certificeret i ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018.
  • Opretholder for 9. år i træk den højeste kreditrating, AAA.
Gravlund Industrigummi A/S
Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31491436

Kontaktperson

MG
Mads Gravlund
Salgschef
mads@gravlund.dk

Send til en kollega

0.047