23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Har du husket et loftbanner til din messestand?

Når du skal afsted på messe, er det vigtigste at få synliggjort din messestand, så du skiller dig ud blandt de mange andre udstillere.

Vi laver loftbannere i lange baner. Med andre ord er vi 100-meter mestre i loftbannere, messebannere og alt andet materiale, som er nødvendigt på en messe.

Vi tilbyder cirkler, trekanter, firkanter og kvadrater som loftbannere. De er rigtig gode til at skabe synlighed for din virksomhed i en ellers fyldt messehal. Det giver et godt blikfang, når folk står og kigger ud over messehallen og skal finde lige netop din stand.

Alle vores loftbannere leveres i en praktisk bæretaske og er dermed nemme at transportere. De medfølgende samlebeslag gør det også nemt at samle systemet på messen.

Lad os sige, at du har købt et loftbanner system inklusiv print til sidste års messe, men nu har du fået nyt logo eller et nyt produkt ind. Skal du så investere i et helt nyt system? Svaret er nej. Det er nemlig så smart, at banneret er aftageligt og man derfor nemt kan udskifte printet, hvis du nogensinde står i en situation, hvor du har fået nyt logo, nye produkter eller hvis du blot vil ændre budskab.

Har du ikke selv mulighed for at lave printklare filer til dit nye banner, så fortvivl ej. Du skal blot have billederne klar, så sørger vi for at få de grafiske printfiler på plads, så netop jeres budskab og produkt kan nå ud til jeres målgruppe.

Skal du også på messe og mangler du et opsigtsvækkende loftbanner eller andet messeudstyr, som kan hjælpe dig med at tiltrække besøgende? Så kontakt Henrik for spørgsmål og tilbud på telefon 61653597 eller mail hh@expression.nu.

Expression ApS
Slåenvænget 6
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35044744
P nummer: 1018282131

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047