23948sdkhjf
Del siden
Annonce

5-års og 10-års dokning

West-Marine A/S har foretaget en 5-års og 10-års dokning af to fartøjer, der kommer fra ESVAGT. Der var tale om både Carina og Celina, der har til opgave at sikre sikkerhed offshore på olie- og gasplatformene.

Udløber
19. juni 2024

Vi er stolte af at have udført en 5-års og 10-års dokning af ESVAGT Celina og Carina. Begge fartøjer har til opgave at sikre sikkerhed offshore på olie- og gasplatformene.

Vores team af dygtige teknikere har arbejdet for at sikre, at disse skibe forbliver i topform og klar til at tackle enhver udfordring, de måtte møde.

Under 10-års dokningen udførte vi en komplet udskiftning af både upper- og undergear. Det betød, at vi udskiftede de gamle gear og erstattede dem med helt nye total renoverede gear. Hydrauliktankene blev ligeledes renset, alt dette blev gjort for at sikre, at skibene forbliver i god driftsstand. 

De gamle gear står i øjeblikket her hos West Marine A/S og er ved at blive renoveret. Dette betyder, at vi udskifter lejre, liner, pakdåser og diverse pakninger. Herefter er gearene igen klar til at komme i service ombord på et ESVAGT-skib.

Under 5-års dokningen udførte vi også en række vigtige vedligeholdelsesopgaver. Vi udskiftede blandt andet undergearet og rensede hydrauliktankene.

De gamle undergear står hos West Marine A/S og er ved at blive totalrenoveret. Vi udskifter ligeledes er lejre, liner, pakdåser, pakninger.

Vores teknikere arbejdede med præcision og omhu for at sikre, at alle opgaver blev udført korrekt og effektivt. Vi ved, hvor vigtige disse skibe er for ESVAGT og industrien som helhed, og vi er stolte af at kunne bidrage til deres succes.

Vi ser frem til at samarbejde med ESVAGT A/S i fremtiden og fortsætte med at levere den samme høje kvalitet og service, som alle vores kunder fortjener. 

West-Marine A/S
Fiskerihavnsgade 30
6700 Esbjerg
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13801282

Kontaktperson

EGN
Evan Gade Nielsen
egn@west-marine.dk

Send til en kollega

0.05