23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gravlunds kunder stiller store krav

Det kræver erfaring og faglig kunnen, når gummiemner skal leve op til de strenge krav for medicinalinstrumenter.

For at instrumenter til brug i medicobranchen kan godkendes, kræves ofte nærved nultolerancer på mål og materialeegenskaber. Mange af kompetencerne og erfaringen med den slags gummiemner findes internt hos Gravlund Industrigummi, og gennem godt samarbejde med dygtige ingeniører kan selv de mest vanskelige projekter gennemføres.

I dette tilfælde havde en kunde behov for et designemne med meget strenge krav til tolerancerne, og her kom både interne og eksterne kompetencer i spil.

En specialfremstillet, FDA-godkendt og indfarvet silikone med lav friktion blev fremskaffet gennem et stærkt netværk af europæiske gummiproducenter. Efter støbningen monteres emnet i en præcis, CNC-fræset stålholder til slutbearbejdning.

Det er bare ét af mange imponerende gummiemner, som har været gennem Gravlund Industrigummis produktion.

Kontakt os gerne for en snak om mulighederne på telefon 4466 9830 eller på info@gravlund.dk og hør nærmere om mulighederne for et godt samarbejde.

Følg os også gerne på LinkedIn, hvis du har lyst til at se hvilke spændende projekter, vi bidrager med til det danske erhvervsliv. 

Om Gravlund Industrigummi: 

  • Egen produktion i Ballerup ved København sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering. Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt.
  • Certificeret i ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018.
  • Opretholder for 9. år i træk den højeste kreditrating, AAA.    
Gravlund Industrigummi A/S
Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31491436

Kontaktperson

MG
Mads Gravlund
Salgschef
mads@gravlund.dk

Send til en kollega

0.032